Συνωστισμός για το δελτίο της ΕΡΤ!-Οι μνηστήρες έφτασαν τους...120!


Στους 120 έφτασε ο αριθμός των αιτήσεων υποψηφιότητας από πλευράς δημοσιογράφων για τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, στις 9 το βράδυ.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων δεν αφορά -αυτή τη φορά- αορίστου χρόνου δημοσιογράφους της ΕΡΤ, αλλά δημοσιογράφους που πρόκειται να προσληφθούν από την ΕΡΤ με σύμβαση έργου έως τα τέλη Ιουνίου ,μετά την προκήρυξη που εξέδωσε για την πρόσληψη 51 ατόμων για την κάλυψη αναγκών της σε δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Ειδικότερα, για τις θέσεις δημοσιογράφων με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών και με 8μηνη σύμβαση έργου θα προσληφθούν 2 παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων, ρεπόρτερ Υπουργείων,αρχισυντάκτες εκπομπών και δελτίων ειδήσεων, ανταποκριτές εξωτερικού, σχολιαστές κ.λπ. ( σύνολο 16 άτομα). Στην κατηγορία των τεχνικών θα προσληφθούν 35 συμβασιούχοι έργου σε ειδικότητες όπως μοντέρ, γραφίστες, ηχολήπτες κ.λπ.

newpost.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: