Μαρίνος Κόνσολος για ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ:«Έχω σε καθημερινή βάση γυρίσματα που κρατούν πάνω από 10 ώρες»

0

Ο Μαρίνος Κόνσολος ίσως είναι ο μοναδικός Κύπριος ηθοποιός που ήρθε από το νησί της Αφροδίτης στην Ελλάδα για να λάβει μέρος σε τηλεοπτική παραγωγή. Τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση έχουμε συνηθίσει τους Έλληνες ηθοποιούς να κατεβαίνουν στην Κύπρο, όπου γυρίζεται μια πλειάδα τηλεοπτικών παραγωγών. Να ,όμως, που ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha έκανε το βήμα και γυρίζει πλέον στην Αττική, σε σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη και σε σενάριο Γιώργου Κρητικού, τη φιλόδοξη σειρά «Έλα στη θέση μου», που προβάλλεται καθημερινά στις 20.00.

Το σίριαλ έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και έχει όλες τις προϋποθέσεις... να απογειωθεί. Ο ταλαντούχος ηθοποιός από τη Λάρνακα πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Αχιλλέα, έχοντας απέναντί του έναν από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στον ρόλο του Βλάση.

Να σημειωθεί ότι ο Μαρίνος Κόνσολος έχει φοβερή αγάπη για την Ελλάδα, αφού επέλεξε να σπουδάσει την τέχνη της υποκριτικής στο Εθνικό Θέατρο. Ωστόσο, γύρισε ξανά στην πατρίδα του, καθώς ο σκηνοθέτης ,Ανδρέας Γεωργίου, του πρότεινε να συνεργαστούν στην τηλεοπτική σειρά, «Άσπρα μπαλόνια», ενώ στη συνέχεια ήρθε και η συμμετοχή του στο «Μπρούσκο», που του έδωσε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα. Όμως, φέτος καλείται να στηρίξει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και το κάνει με μεγάλη πειθαρχία και αγάπη: «Πήρα το ρίσκο να έρθω στην Αθήνα, σε μια πόλη που δεν την έμαθα καλά όταν σπούδαζα, γιατί στόχος μου ήταν να περνάω με επιτυχία τις εξετάσεις μου στο Εθνικό και να βγω γρήγορα στην αγορά για εργασία. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν πρόκειται και αυτή τη φορά να τη γνωρίσω καλύτερα (γέλια), αφού έχω σε καθημερινή βάση γυρίσματα που κρατούν πάνω από 10 ώρες. Με την παραγωγή αυτή έχουμε όλοι παθιαστεί, γιατί ξέρουμε ότι περνάει μηνύματα αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα μοιάζει σαν τον ήρωα που υποδύομαι. Έχει πέσει και πρέπει να σηκωθεί ξανά, να σταθεί με δύναμη στα πόδια του, με όπλο του ουσιαστικές αξίες που δεν έχουν σχέση με το χρήμα, αλλά με την αλληλεγγύη».

Πηγή:espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !