Ο Μουτσινάς για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1:«Ούτε τους κρέμασα,ούτε έκανα ίντριγκες.Ήρθε μια καλύτερη πρόταση και πήγα στον Alpha»

0

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε φέτος στο παλιό του στέκι,τον ΑLPHA,όπου μαζί με την Ηλιάκη παρουσιάζει το ''Ξαναδέστε τους''.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Βασίλη Μπουζιώτη και την εφημερίδα,''Real'', μιλά τόσο για την εκπομπή και το πώς ''έδεσε'' το νέο παρεάκι,όσο και για την περίφημη έξοδό του από τον ΑΝΤ1...

Εκτός από μοναχικός, είσαι και μόνος σου; 

''Εννοείς προσωπικά; Ναι, έχω πια πολλές παραξενιές και γίνονται όλο και λιγότεροι οι άνθρωποι που μπορούν να με αντέξουν πλέον''.

Έχεις, όμως, κάποιους πολύ καλούς φίλους! 

''Δεν ξέρω για πόσο θα με αντέξουν κι αυτοί, Βασίλη μου (σ.σ.: γελάει). Έχω φίλους καρδιάς που τρέχουν κι αυτοί τους δικούς τους τρελούς μαραθώνιους και προσπαθούμε να βρούμε χρόνο για να βρεθούμε. Το προσπαθούμε''.

Έτσι που τρέχουμε θα τρελαθούμε όλοι; 

''Έχουμε αρχίσει και τρελαινόμαστε, δεν το νιώθεις; Αγωνιζόμαστε να τα προλάβουμε όλα, είμαστε συνέχεια «εμπύρετοι» κι αυτό δεν νομίζω ότι θα μας βγει σε καλό. Είναι ρυθμός αυτός που ζούμε; Καλαματιανός!''.

Άρα ο τίτλος «Ξαναδέστε τους» είναι διπλής ανάγνωσης; Δείτε μας ξανά από τη μια και δέστε μας, γιατί είμαστε του γιατρού; 

''Δέστε μας ξανά γιατί απογίναμε (σ.σ.: γελάει)''.

Ανάμεσα σε αυτά που σου είχαν προτείνει ήταν να είσαι με τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό»... 

''Δεν άντεχα να κάνω ξανά πρωινή εκπομπή και δη καθημερινή! Έχω θέατρο τα βράδια και είναι αδύνατον να έχω τρίωρη πρωινή εκπομπή. Πιεζόμουν ακόμη κι όταν έκανα το πρωινό του Σαββατοκύριακου, σκέψου να έκανα και καθημερινό. Δεν θα άντεχα! Περάσαμε τέλεια με τη Μαρία Μπεκατώρου, μου στάθηκε σε πολύ δύσκολες στιγμές και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό, αλλά το ξέρει και η ίδια, δεν άντεχα να ξυπνάω τόσο πρωί. Θα ήταν ωραίο να συνεργαστώ με τη Φαίη, αλλά όχι σε πρωινή εκπομπή. Την εκτιμώ και μου αρέσει πολύ, αλλά ήταν πάνω από μένα να ξανακάνω πρωινό. Δεν το αντέχω. Τέλος!''.

Δεν υπήρξε λοιπόν ίντριγκα στην «έξοδό» σου από τον ΑΝΤ1, όπως γράφτηκε, Νίκο; 

''Δεν κάνω ίντριγκες, μωρέ, παρά τις φήμες που με θέλουν να στήνω τέτοιες. Δεν θα έφευγα ύπουλα. Δεν το παίζω άγιος, αλλά τέτοια σκηνικά δεν έκανα ποτέ. Ούτε τους «κρέμασα», ούτε έκανα ίντριγκες. Ήρθε μια καλύτερη πρόταση και πήγα στον Alpha για το «Ξαναδέστε τους», έχοντας στο πλάι μου πάντα τη Μαρία Ηλιάκη και με νέες στο παρεάκι τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Τζώρτζια Παναγή. Δίπλα σε εμάς τους παλιούς «τρελούς» -την Ηλιάκη τι άλλο τη λες;- ήρθε η επίσης τρελή ιέρεια της θετικής ενέργειας ,Συνατσάκη, και η εκ Κύπρου, Παναγή, που επίσης δεν είναι και πολύ στα καλά της... Πώς αλλιώς θα κόλλαγε δίπλα μας για να τη δέσουν μαζί μας στο «Ξαναδέστε μας»;''.

Τη Συνατσάκη, έλεγε η Καινούργιου, πως την ήθελες από παλιά στο παρεάκι σας... 

''Μου αρέσει πολύ η Μαίρη, και ναι, ήθελα πάντα να συνεργαστούμε. Μου πηγαίνει η καλώς εννοούμενη αφέλειά της, η θετική της ενέργεια, η γλύκα της, το χιούμορ της. Ήθελα να φτειαχτεί ένας «θίασος» δυνατός και νομίζω ότι πετύχαμε το καλύτερο''.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !