Η Παναγιώτα Βλαντή για τις τηλεοπτικές άδειες:«Την ημέρα που μάθαμε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν,σοκαρίστηκα»

0

H Παναγιώτα Βλαντή επιστρέφει στην tv μέσα από το κωμικό σίριαλ,''Aστέρας Ραχούλας''.Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της όσο και στις 4 τηλεοπτικές άδειες...
Φέτος γίνονται αρκετές σειρές, αλλά σε ένα τοπίο που δεν έχει ξεκαθαρίσει... 

«Ναι, είναι πιο πολλά τα καθημερινά από τα εβδομαδιαία σίριαλ, αλλά τουλάχιστον γίνονται δουλειές και αυτά είναι πολύ ωραίο. Ελπίζω σε μια λύση που θα είναι καλή για όλους μας, όχι ''μαύρο''. Περίμενα να μπει μια τάξη στα πράγματα, αλλά όχι αυτά. Οφείλω να ομολογήσω ότι αιφνιδιάστηκα. Ειδικά εκείνη την ημέρα που μάθαμε ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν, σοκαρίστηκα, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Ποια είναι η Μαργαρίτα;

«Η Μαργαρίτα μεγάλωσε στη Ραχούλα, αλλά έφυγε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέφει, έχει κάνει το πατρικό της πανσιόν και φτειάχνει μόνη της μαρμελάδες, τραχανάδες και χυλοπίτες. Έχει ένα παρελθόν με τον Άρη, ο οποίος επιστρέφει ύστερα από χρόνια, και όπως συμβαίνει συνήθως, υπάρχουν πολλά μυστικά».

Πώς είναι η ζωή της; 

«Ζει μόνη και περνάει καλά, μέχρι τη στιγμή που έρχεται ο Άρης και στριμώχνεται. Γιατί είναι παρελθόν της, και, όταν δεν έχεις κλείσει με το παρελθόν, στριμώχνεσαι. Δεν χώρισαν πολύ καλά κι αυτό άφησε ανοιχτές πόρτες».

Πώς νιώθει όταν τον ξαναβλέπει; 

«Όταν μαθαίνει ότι έρχεται, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αλλά τον αντιμετωπίζει λίγο κυνικά, τον ειρωνεύεται και τον ''γειώνει'' περίεργα. Αυτή είναι, όμως, η άμυνά της. Και, φυσικά, δεν θέλει να τον φιλοξενήσει στην πανσιόν».

Πώς μπλέκει με τον Αστέρα Ραχούλας; 

«Επειδή έχει σπουδάσει οικονομικά, ο πρόεδρος, Μπάμπης Καραγκούνης, ο οποίος είναι και τσιγκούνης, της αναθέτει τη διαχείριση της ομάδας. Φυσικά παίζει ρόλο και η σχέση της με τον Ζαγορίτη. Στην αρχή τα πράγματα είναι πολύ ηλεκτρισμένα, κυρίως από την πλευρά τής Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αρνητική. Ο Άρης δεν έχει καταλάβει και πολλά από αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν -η γυναίκα πάντα ξέρει καλύτερα σ' αυτές τις περιπτώσεις. Το ειδύλλιό τους το ήξεραν όλοι και τόσο η ξαδέρφη του όσο και ο παπα-Αργύρης συνωμοτούν για να τα ξαναφτειάξουν. Η Μαργαρίτα, πάντως, παρόλο που δεν τα πάει καλά με τον Άρη, δημιουργεί μια ωραία σχέση με την κόρη του, Λένα».

7 Μέρες tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !