Ο Γιώργος Στεφάνου του «X Factor» ξεσπά: «Δεν με πήραν ούτε τηλέφωνο μετά την επέμβαση στην καρδιά»


Το ότι κανείς από τους συντελεστές του «X Factor» δεν επικοινώνησε μαζί του, έστω για να του πει περαστικά, μετά την επέμβαση που έκανε στην καρδιά, αποκαλύπτει ο Γιώργος Στεφάνου και δεν κρύβει την απογοήτευσή του. 

Ο 26χρονος, μέλος της ομάδας της Πέγκυς Ζήνα, επρόκειτο να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς τον Φεβρουάριο, ωστόσο, την ανέβαλε, παρά τις συστάσεις των γιατρών για το αντίθετο, προκειμένου να πάρει μέρος στο talent show, από το οποίο αποχώρησε. Η επέμβαση, που στέφθηκε με επιτυχία, έγινε τελικά τον Ιούνιο. 

«Δεν επικοινώνησε κανείς από το “Χ Factor” μαζί μου», απάντα, σε σχετική ερώτηση της εφημερίδας «Freddo», ο Γιώργος και παραδέχεται ότι πικράθηκε: «με απογοήτευσαν, γιατί πίστεψα περισσότερο εγώ σε αυτούς παρά αυτοί σε μένα, απ’ ότι έλεγαν. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά με απογοήτευσαν πάρα πολύ!». 

Η μόνη αναφορά του talent show στον νεαρό τραγουδιστή και την περιπέτειά με την υγεία του έγινε στον τελικό, από την μέντορά του, Πέγκυ Ζήνα. Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «θέλω να πω και ένα μεγάλο “γεια” με αγάπη στον Γιώργο Στεφάνου που ήταν ο τέταρτος παίκτης της ομάδας μου και που λόγω μιας σοβαρής εγχείρησης από την οποία βγήκε νικητής, δεν βρίσκεται απόψε μαζί μας. Θέλω όμως να του στείλουμε όλη μας την αγάπη και καλή επιτυχία στη ζωή του και στην καριέρα του».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: