Από το X Factor στο πλευρό της Lara Fabian!


Από τον τελικό του X Factror στο πλευρό της μοναδικής ντίβας του τραγουδιού, Lara Fabian.
Κυνηγώντας το όνειρό τους και δηλώνοντας φανατικοί fans της Lara Fabian, πριν λίγο καιρό διαγωνίστηκαν στη σκηνή του τελικού X Factor, όπου ερμήνευσαν μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της Lara Fabian, το “Je Suis Malade”. Το σήμερα φέρνει τους Stereo Soul ακόμα πιο κοντά στη μία και ανεπανάληπτη ερμηνεύτρια, Lara Fabian!

Οι Stereo Soul είναι ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Bradley White-Dale οι οποίοι δήλωσαν σχετικά:

«Είμαι εκστασιασμένος που θα ανοίξουμε τη συναυλία της Lara Fabian στην Αθήνα. Είμαι θαυμαστής της από τα παιδικά μου χρόνια, Είναι μία συγκλονιστική, γεμάτη ψυχή και επίπεδο ερμηνεύτρια που καταθέτει ψυχή σε κάθε της εμφάνιση και…αυτή η φωνή! Ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα και ανυπομονώ τόσο να τη γνωρίσω! Είναι τεράστια τιμή να τραγουδάμε στην ίδια σκηνή με εκείνη! Θα είναι μια μαγική νύχτα!»… σημειώνει ο Bradley ενώ ο Πάνος προσθέτει …

«Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω ότι η εμφάνισή μας με το “Je Suis Malade” στον τελικό του X Factor Greece οδήγησε στο να μας γίνει τελικά πρόταση να ανοίξουμε τη συναυλία της στην Αθήνα! Δεν περιγράφεται η τιμή και ο ενθουσιασμός μου, αναμένω να τη γνωρίσουμε πώς και πώς και ελπίζω να σταθούμε αξιοπρεπώς στο πλευρό της!»

tralala

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: