Γιατί κατηγορούν τον William και την Kate ότι είναι ανίκανοι γονείς;

Σημεία και τέρατα για τα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Παλατιού φαίνεται να αποκαλύπτουν βασιλικά στελέχη, που αποκαλούν τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ «βασιλικό τρομοκράτη» και «μικρό τύραννο», αλλά και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μιντλετον «ανίκανους γονείς»!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Globe And Mail», που επικαλείται πηγές από το Παλάτι, ο πρωτότοκος του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι τόσο κακομαθημένος που… δεν αντέχεται! «Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί χάος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καναδική εφημερίδα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δεν κρύβουν την έντονη ενόχλησή τους για τον 3χρονο «γαλαζοαίματο», αποκαλώντας τον Τζορτζ «βασιλικό τρομοκράτη» και «μικρό τύραννο», ενώ εξαπολύουν μύδρους εναντίον των γονιών του, λέγοντας πως «είναι τεμπέληδες και ανίκανοι», καθώς δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν!

 Πάντως, ο 3χρονος Τζορτζ κλέβει κάθε φορά την παράσταση στις δημόσιες εμφανίσεις της οικογένειας, αν και η «Globe And Mail» υποστηρίζει πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ προτιμούν να τον αφήνουν με τις νταντάδες και αποφεύγουν να τον παίρνουν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια τους λόγω του ότι είναι υπερβολικά άτακτος.

 star.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: