Westworld : Η πιο αναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν

0
Ίσως η πιο αναμενόμενη σειρά του φθινοπώρου απο το HBO με δυνατά ονόματα τόσο στο καστ όσο και στην παραγωγή κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου. 

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του Μάικλ Κράιτον από το μακρινό 1973, η οποία ουδέποτε συνδέθηκε με κάποιο βιβλίο. Αυτή η έλλειψη ήταν που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τους παραγωγούς, οι οποίοι θέλοντας να εξασφαλίσουν ότι η ιστορία τους δεν θα έχει ούτε ένα κενό μέχρι και την τελευταία σκηνή ολόκληρης της σειράς, αναγκάστηκαν να πάνε την πρεμιέρα του Westworld από αναβολή σε αναβολή. 

Ο δρ. Ρόμπερτ Φορντ (Άντονι Χόπκινς) διοικεί ένα θεματικό πάρκο που αναπαράγει τη ζωή στην άγρια Δύση έχοντας ως μόνιμους κατοίκους ανδροειδή. Σε αυτό το πάρκο, οι επισκέπτες μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο σκοτεινές ορέξεις τους. Ωστόσο, έπειτα από μία δυσλειτουργία, τα ανδροειδή αρχίζουν να αποκτούν συνείδηση, με αποτέλεσμα το Westworld να εξελιχθεί σε παγίδα θανάτου για τους επισκέπτες. 

 Δημιουργοί είναι ο Τζόναθαν Νόλαν και η σύζυγός του, Λίζα Τζόι Νόλαν, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο Τζ. Τζ. Έιμπραμς. Όσο για το καστ… Άντονι Χόπκινς, Εντ Χάρις, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Τζέιμς Μάρσντεν και Τζέφρι Ράιτ. 




 protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !