Επιστρέφει η πιο ταξιδιάρικη εκπομπή της tv- Πότε θα γίνει η πρεμιέρα;

0

Νέα επεισόδια με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο! To «Happy Traveller» επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο για μια ακόμη πιο ταξιδιάρικη τηλεοπτική χρονιά με ταξίδια στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Η πρώτη selfie ταξιδιωτική εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης, συνεχίζει ακάθεκτη το μεγάλο ταξίδι που ξεκίνησε πέρσι, και μετά από 48 εκπληκτικά επεισόδια σε εσωτερικό και εξωτερικό, ετοιμάζει βαλίτσες για νέες περιπέτειες εντός και εκτός Ελλάδος!

Ο Ευτύχης Μπλέτσας ετοιμάζει σακίδιο, φορτώνεται κάμερες και drone και ξεκινάει να εξερευνήσει την Ελλάδα και τον κόσμο καταγράφοντας τις περιπέτειες με τρόπο που μας κάνει να νιώθουμε πως είμαστε εκεί μαζί του!

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα;
To HAPPY TRAVELLER και ο Ευτύχης Μπλέτσας ξεκινούν από την ακριτική Κω! Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Θα γυρίσουν από άκρη σε άκρη το νησί του Ιπποκράτη για να δουν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, να θαυμάσουν τα πιο ιδιαίτερα φυσικά τοπία και να ζήσουν μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες! Από τον Βορρά ως τον Νότο και από τη Δύση ως την Ανατολή, βάζουν σκοπό να δούνε όλο το νησί και να νιώσουν τη ζεστή φιλοξενία των ντόπιων! Βουνό και παραλία, νεροτσουλήθρες και ιππασία, θάλασσα με ιαματικά νερά και επισκέψεις στο Κάστρο της Νεραντζιάς και το Ασκληπιείο της Κω, συνθέτουν ένα Happy Traveller που δεν πρέπει να χάσετε!

Η εκπομπή προβάλλεται και σε full HD.
Happy Traveller! Αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !