Μαρία Μπεκατώρου: Οι πρώτες φωτογραφίες από το trailer του Σου Κου και το ευτράπελο στο γύρισμα

0

Από το μεσημέρι της Τετάρτης τεχνικοί, μακιγιέρ και παραγωγή έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το trailer της μεσημεριανής εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου. 

Νωρίς το απόγευμα οι παρουσιαστές έφτασαν σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και με κέφι και δημιουργική διάθεση άρχισαν να ετοιμάζονται για το trailer. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα χιουμοριστικό σποτ με σαρκαστική διάθεση και άφθονα λογοπαίγνια. Στο διαφημιστικό συμμετέχουν και οι τέσσερις παρουσιαστές, με τον ένα, όμως, να έχει τον… πρωταγωνιστικό ρόλο. Πάει κάπου το μυαλό σας; 

Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν μέχρι αργά το βράδυ και μπορεί το κόνσεπτ οι ιθύνοντες να θέλουν να το κρατήσουν μυστικό (και να μην προδίδουν όλα όσα γίνονται με φωτογραφικά στιγμιότυπα στο ίνσταγκραμ) αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υλικό υπάρχει. Συγκεκριμένα, οι παρουσιαστές κάποια στιγμή βγήκαν στο δρόμο για να γυρίσουν μια σκηνή του trailer και εκείνη τη στιγμή περνούσε ένα γκρουπ κινέζων τουριστών που χωρίς να ξέρουν περί τίνος πρόκειται άρχισαν να τους απαθανατίζουν με το φωτογραφικό τους φακό. Τα γέλια και τα πειράγματα δεν είχαν τέλος, κάνοντας έτσι ακόμα πιο ευχάριστο το γύρισμα. 

Μέχρι στιγμής οι μόνες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι από το προσωπικό προφίλ του Λάμπρου Κωνσταντάρα στα social καθώς και από το Instastories του που μας δείχνει τις κάμερες, μια γεύση από τα εντυπωσιακά κοστούμια καθώς και τα πλούσια εδέσματα την ώρα των γυρισμάτων. 





Tο Πρωινό Σου Κου μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, 14:00-17:00 και γίνεται… Σου Κου. Στο τιμόνι της εκπομπής θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου με συνοδοιπόρους τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Χρήστο Νέζο. 

Το trailer προβλέπεται να βγει στον αέρα την Παρασκευή ενώ η πρεμιέρα για το Σου Κου είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 14:00, στον ΑΝΤ1. 

 peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !