Αυτός θα είναι ο τίτλος του νέου πρωινού των Καραβάτου-Κατσούλη.Δες το trailer


Ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτή την περίοδο και το νέο πρωινό του Ε με Κατσούλη-Καραβάτου,που ως γνωστόν θα κάνει πρεμιέρα στις 19/9.


Οι δυο παρουσιαστές θα έχουν δίπλα τους τον Δημήτρη Μηλιόγλου,πρώην συνεργάτη της Ναταλίας στο NAMASTE,αλλά και τη Νανά Ηλιοπούλου,που για δύο χρόνια βλέπαμε στο ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ.

Η εκπομπή ,αν κι η πρεμιέρα πλησιάζει,δεν είχε ακόμα...βαφτιστεί,όμως από ό,τι φαίνεται ο τίτλος βρέθηκε!''Έτοιμο το πρωινό'',λοιπόν,θα μας λένε από 19 του μήνα οι δυο παρουσιαστές ,που κάθε πρωί ,από τις 9.50,θα μας κρατούν συντροφιά μέσα από το Ε.

Στο τρέιλερ βλέπουμε όλη την ομάδα να κρατάει διάφορα αντικείμενα(παγοθήκες,ρούχα,ζυγαριές κ.λπ.) και να κατευθύνεται μέσα σε ένα δωμάτιο,ενώ ταυτόχρονα ακούμε ότι θα...μπουν σε αυτό και θα βγουν...μόλις τελειώσει η σεζόν,αφήνοντας σαφή μηνύματα στην περίπλοκη διαδικασία της δημοπράτησης των 4 αδειών.

Δες το εδώ: Έτοιμο το πρωινό

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: