Πρεμιέρα απόψε για το ψυχαγωγικό Talk Show ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

Unknown
0
Για δεύτερη τηλεοπτική χρονιά θα μας κρατάει συντροφιά το βραδινό ψυχαγωγικό Talk Show της ΕΡΤ3 ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ με τον Χάρη Αρβανιτίδη, αφού κατάφερε πέρυσι να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών και να "κλέψει" τις εντυπώσεις!

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη να γίνει απόψε στις 23:00. Ποδαρικό για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά κάνει ο βετεράνος του θεάτρου ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ σε μία συγκινητική και εξόχως αποκαλυπτική συνέντευξη από καρδιάς ο οποίος εξιστορεί στον Χάρη Αρβανιτίδη γεγονότα αλλά και καταστάσεις που σημάδεψαν την ιστορία του Θεάτρου, του Κινηματογράφου, του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης πάνω από μισό αιώνα.

Κάθε εβδομάδα ο γνωστός και αγαπητός στο κοινό δημοσιογράφος Χάρης Αρβανιτίδης θα φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους.

Το ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είναι ουσιαστικά μία εκ βαθέων κουβέντα χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις, αλλά πάντα με σεβασμό στην ιδιωτικότητα και τις "κόκκινες γραμμές" του προσκεκλημένου.

Με εύστοχες ερωτήσεις, φιλική διάθεση και δίχως επιτηδυμένη σοβαροφάνεια ο Χάρης Αρβανιτίδης κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις προκειμένου οι δημοφιλείς προσκεκλημένοι του να νοιώσουν... σαν το σπίτι τους και να μιλήσουν για όλους και για όλα από καρδιάς!

Πέρυσι από το ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ "παρήλασαν"οι :
ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ, ΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ, ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΖΩΗ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ, ΣΙΑ ΚΟΣΚΙΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ, ΕΥΗ ΣΙΑΜΑΝΤΑ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΟΥΧΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΕΦΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ, J O E Y, ΔΑΝΗΣ ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ, ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ, ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ, ΛΙΖΕΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ, ΕΦΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ, ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΟΥΠΗ, ΓΩΓΩ ΜΠΡΕΜΠΟΥ

Το ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ κέρδισε τις εντυπώσεις και με τα ατμοσφαιρικά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και σε χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης, καθώς και με την εικονοληψία από 4 κάμερες ταυτόχρονα, που έδωσαν μία ιδιαίτερη αισθητική νότα, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τόσο την παρουσία των φιλοξενούμενων όσο και συνολικά της παραγωγής.

Η ευρυματική σκηνοθετική χρήση του πλούσιου και διάσπαρτου αρχειακού οπτικοακουστικού υλικού, ξεδιπλώνει βήμα-βήμα και αφιερωματικά το διάβα της ζωής των προσκεκλημένων, μας ξυπνά μνήμες, μας ταξιδεύει,μας διαφωτίζει, μας αναπολεί.

Αναμφισβήτητα η εκπομπή ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ με τον Χάρη Αρβανιτίδη στην ΕΡΤ3 κατατάσσεται επάξια στην κατηγορία των καλύτερων τηλεοπτικών παραγωγών του είδους την τελευταία δεκαετία. 

Θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 24:00. 

Συντελεστές: Επιμέλεια - Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Ιωσήφ Νανάκης - Ηλίας Γεωργακόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Γκρισπάνης - Βίλλυ Κουτσουφλινιότη
Παραγωγή: ΕΡΤ3

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !