Star: Όλες οι εξελίξεις στο κανάλι της Κηφισιάς!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολλά λέγονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα κανάλια που εξασφάλισαν  μια τηλεοπτική άδεια αλλά και εκείνα που δεν τα κατάφεραν.

Συναντήσεις, συμμαχίες, άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι και εργαζόμενοι που αγωνιούν για την επόμενη μέρα. Και αυτή η αγωνία φαίνεται να μεταφέρεται και στους εργαζόμενους στα κανάλια που ήδη λειτουργούν και πήραν άδεια,  μιας και τα σενάρια  θέλουν κάποιους καναλάρχες να μετανιώνουν για το υψηλό αντίτιμο με το οποίο δεσμεύτηκαν και να σκέφτονται να μην πληρώσουν και η άδεια να δοθεί εκ νέου σε άλλα πρόσωπα.

Το Star ΑΝ και δεν πήρε μια από τις 4 πολυπόθητες άδειες- θεωρώντας πως τα αστρονομικά ποσά που δόθηκαν δεν μπορούν να κάνουν ένα κανάλι βιώσιμο-συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του για την έναρξη της τηλεοπτικής  σεζόν.

Το κανάλι της Κηφισιάς με "αναμμένες" στο φουλ τις μηχανές ετοιμάζεται για τις πρεμιέρες όλων των εκπομπών του.

Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, τεχνικό αλλά και διοικητικό προσωπικό βρίσκονται καθημερινά στις θέσεις τους, δουλεύοντας με πυρετώδεις ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα η Πόπη Τσαπανίδου θα κάνει κανονικά την πρεμιέρα της στις 19 Σεπτεμβρίου, όπως και ήταν προγραμματισμένο.

Η καθημερινή εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη  "Αλήθειες με τη Ζήνα", θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία.

Το "Blind Taste"  με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο αλλά και ο "Τροχός της τύχης" έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για τα πρώτα επεισόδια που θα δούμε.

Κανονικά θα δούμε επίσης, και  το "Ραντεβού"  με τον Μάρκο Σεφερλή.

Η καθημερινή δραματική σειρά "9 μήνες" επιστρέφει με νέα πρόσωπα και με γυρίσματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο.

Aκόμα μια καθημερινή σειρά θα δούμε στο Star την σεζόν αυτή. Πρόκειται για τη "Ζωή", τα γυρίσματα της οποίας ξεκίνησαν στις 18 Ιουλίου και πραγματοποιούνται στην Κύπρο.

Παρόλες τις "αναταράξεις" που φαίνεται να αναστατώνουν το τηλεοπτικό πεδίο τελευταία, στο κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται να μην προκαλούνται "ζημιές" και όλα προς το παρόν βαίνουν κανονικά και βάσει του προσχεδιασμένου προγράμματος.

entertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !