Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές: Έρχεται στο STAR!

Μια νέα Κωμωδία έρχεται στο Star δια χειρός Άννας Χατζησοφία και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους την Καίτη Κωνσταντίνου τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη τον Αρη Σερβετάλη και άλλους πολλους Έλληνες και Κυπριους ηθοποιούς 

Πάρτε μια γεύση απο τα γυρίσματα της σειράς : 
Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;» 

Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο κολλητός του ζει στο δικό του μαγικό κόσμο; 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Καίτη Κωνσταντίνου (Άντζι) Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Χρήστος), Άρης Σερβετάλης (Μάρκος), Φωτεινή Μπαξεβάνη (Τζένη) , Άννα Μονογιού (Ζωή), Μένια Μαθιουδάκη (Φανή), Βασίλης Ντάρμας (Ορφέας), Μαρίλια Χαριδήμου (Ντία), Γιάννης Πάτσης (Τσίου) Το σενάριο υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά, η οποία έχει συνδέσει το όνομά της με τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της τελευταίας 20ετίας. (Οι Μεν και οι Δεν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Το καφέ της Χαράς, σε συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα). 

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η έμπειρη Φωτεινή Κοτρώτση. 

Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο (από το Mega Κύπρου). Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κύπρο. 

Εκτέλεση παραγωγής: Koumides Productions

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: