Δημοσκόπηση STAR: Θέλουν περισσότερες από 4 άδειες – Κρίνουν αρνητικά τον διαγωνισμό

Διαφωνεί η πλειοψηφία των πολιτών με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, όπως προκύπτει από δημοσκόπηση της εταιρείας MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού STAR. Την ίδια ώρα οι περισσότεροι εκτιμούν ότι ο διαγωνισμός δεν βάζει τέλος στο καθεστώς διαπλοκής
Ειδικότερα, το 66,7% κρίνει αρνητικά συνολικά τον διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, την ώρα που το 25,3% τον αποτιμά θετικά.
Ως προς τον αριθμό των αδειών, το 36,1% θεωρεί πως θα έπρεπε να δημοπρατηθούν από 5 έως 8, το 24% από 9 έως 10, το 12,2% κρίνει ικανοποιητικές τις τέσσερις άδειες, το 10,8% απαντά πως θα έπρεπε να δοθούν περισσότερες από 11, το 4,9% ζητά απεριόριστες άδειες, και το 2,9% θέλει να είναι λιγότερες από 4.
Την ίδια στιγμή, το 76,7% πιστεύει πως ο διαγωνισμός δεν βάζει τέλος σε θέματα διαπλοκής, την ώρα που το 19,9% θεωρεί το αντίθετο.
Η συντριπτική πλειοψηφία και συγκεκριμένα το 82,8% ζητεί βαθύτερο έλεγχο στα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών, ενώ αντίθετα το 15,2% κρίνει ικανοποιητικές τις μέχρι τώρα διαδικασίες.
Αρνητικά κρίνει η πλειοψηφία (74,2%) τους κυβερνητικούς χειρισμούς στον διαγωνισμό για τις άδειες, την ώρα που το 21,8% τον αποτιμά θετικά.
Τέλος το 84,6% θεωρεί αρνητική εξέλιξη το γεγονός ότι δεν πήραν άδεια οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star και Alpha . 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: