Από τον Skai το «Voice»...Παγώνει το «X Factor»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


Στα τέλη του καλοκαιριού είχε γίνει πλέον επίσημο ότι ο τρίτος κύκλος του πετυχημένου μουσικού talent show θα έκανε πρεμιέρα στο Star και μάλιστα ο σταθμός είχε ξεκινήσει να προβάλλει τρέιλερ για την αναζήτηση διαγωνιζομένων. Μετά την εμπλοκή που προκάλεσε ο διαγωνισμός με τις Άδειες, το κανάλι της Κηφισιάς αναγκάστηκε να το αποδεσμεύσει και στη συνέχεια οι Τούρκοι παραγωγοί ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τελικά όμως οι συζητήσεις πάγωσαν και εκεί, με αποτέλεσμα το περιζήτητο τηλεοπτικό προϊόν να βρει τελικά στέγη- εκτός απροόπτου- στο κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι δυο πλευρές έχουν ήδη δώσει τα χέρια, χωρίς όμως να έχουν υπογράψει, ενώ η τετράδα της κριτικής επιτροπής μέχρι στιγμής, όπως όλοι έχουμε διαβάσει, αποτελείται από πολύ δυνατά ονόματα (Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, Πάνος Μουζουράκης). Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτες επαφές για το The Voice είχαν γίνει με τον ΑΝΤ1, το κανάλι δηλαδή που είχε φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μεγάλη παραγωγή.

Τι θα συμβεί όμως αν όντως έρθει το The Voice φέτος στο ΣΚΑΪ; Πρώτον ότι το X-Factor παγώνει γι΄αυτή τη σεζόν, γεγονός που, λογικά, δεν ευχαριστήσει καθόλου τους Βρετανούς, ενώ η φημολογούμενη παρουσία του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος ανήκει στη Heaven του ΑΝΤ1 και έχει πάρει θέση δημόσια εναντίον αυτού του είδους εκπομπών, θα μπορούσε υποθετικά να δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Όμιλο που ποντάρει πολύ στο συναρπαστικό ανταγωνιστικό του παιχνίδι, το Rising Star. Το τελευταίο πάντως, που αποτελείται από 18 live, θα κάνει τελικά πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

του Νίκου Γεωργιάδη στο Εntertv.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το τελευταίο πάντως, που αποτελείται από 18 live, θα κάνει τελικά πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

    ΧΑΧΑΧΑ 18 ΛΑΙΒ; ΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κριτικη επιτροπη καταρχας δεν εχει κλεισει οπως το παρουσιαζει.γραφει απλα 4 ονοματα που εχει ακουστει οτι κανουν συζητήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !