Οργή Μακρόπουλου για τις καταγγελίες του SeptemberFest


Ο τραγουδιστής με ανάρτηση του στο facebook απαντά στους διοργανωτές του φεστιβάλ και δίνει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό που προκάλεσε πολλά σχόλια σε Ελλάδα και Κύπρο


Την απάντησή του στους διοργανωτές του SeptemberFest στη Λευκωσία δίνει με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσω της σελίδας του στο facebook, o δημοφιλής τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος. Νωρίτερα οι διοργανωτές κατηγόρησαν τον τραγουδιστή πως με την απειλή πως δε θα εμφανιστεί καθόλου στη σκηνή του φεστιβάλ κατάφερε να αποσπάσει περισσότερα χρήματα από εκείνα που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, προαναγγέλλοντας την προσφυγή στη δικαστική οδό.

 τραγουδιστής ξεκαθαρίζει πως η συμφωνία είχε γίνει μεταξύ της SEPTEMBER FEST και της BLUEBRID SOFT LTD, με την οποία συνεργάζεται και πως οι διοργανωτές του φεστιβάλ αν και ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις απέναντι στον τραγουδιστή, δεν τήρησαν τη συμφωνία απέναντι στην εταιρεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Μακρόπουλου:

"Φίλοι και Φίλες μου στην Κύπρο, καλησπέρα.

Θα ήθελα καταρχάς να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βραδιά που μου χαρίσατε, τη Δευτέρα 5.9.2016 στην Λευκωσία, η οποία θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μου. Με μεγάλη μου έκπληξη και οργή, όμως, διάβασα τη χθεσινή ανακοίνωση των διοργανωτών του SEPTEMBER FEST που είναι εξ’ ολοκλήρου ΨΕΥΔΗΣ.

Η αλήθεια έχει ως εξής: Η συμφωνία για την εμφάνισή μου έγινε μεταξύ της SEPTEMBER FEST και της BLUEBRID SOFT LTD, με την οποία εγώ, όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, συνεργάζομαι. Όσον αφορά την αμοιβή μου οι διοργανωτές τήρησαν τις υποχρεώσεις τους προς την BLUEBRID SOFT LTD, αρνήθηκαν όμως να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι σ’ αυτήν (μετακινήσεις της αποστολής από και προς το αεροδρόμιο κλπ) κάτι το οποίο αναγκάστηκαν να κάνουν πριν την έναρξη της συναυλίας, πιεζόμενοι από την BLUEBRID SOFT LTD. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και ήδη έχω κινηθεί δικαστικά κατά των διοργανωτών. Η αποζημίωση δε που θα μου επιδικασθεί θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Κύπρου όπως θα διαπιστώσετε.

Όλα αυτά, βέβαια, δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη συγκίνηση που μου έδωσε για μια ακόμη φορά αυτή μας η συνεύρεση Κύπρο σ΄ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου" έγραψε ο τραγουδιστής.

news247.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: