Λουκέτο σε Rakkan για ΡουβάΛουκέτο 20 ημερών μπήκε στο beach bar RAKKAN στη Μύκονο.


Υπενθυμίζεται πως είχε πραγματοποιηθεί έφοδος κλιμακίου στις 27 Ιουλίου, την ημέρα που εμφανίστηκε στο beach bar ο Σάκης Ρουβάς, όπου και"ψάρεψε" ατασθαλίες χιλιάδων ευρώ. Συγκεκριμένα η ΓΓΔΕ ανέφερε πως η εταιρεία δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση 12 αποδείξεων όπου η διασταύρωση με τα "τραπέζια" έδειξε ότι μικρότερη αντιστοιχούσε σε 500 ευρώ και η υψηλότερη έφτανε τα 12.000.

Έτσι, κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), της ΔΟΥ, και της αστυνομίας μετέβησαν στο μαγαζί και το σφράγισαν. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, είχε βεβαιώσει τις παραβάσεις και είχε ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για το επικείμενο λουκέτο, τρεις μέρες πριν την επιβολή της ποινής όπως εκ του νόμου ορίζεται.


Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τόπου, νωρίς το πρωί υπήρχαν πέντε μπράβοι του μαγαζιού οι οποίοι προσπάθησαν να τους εμποδίζουν ενώ τους απείλησαν με μηνύσεις.

Μάλιστα, οι επιχειρηματίες εκμεταλλευόμενοι παράθυρο του νόμου, τον Μάιο κιόλας είχαν συστήσει νέα επιχείρηση, με άλλα πρόσωπα κα άλλο ΑΦΜ. Ωστόσο, ξέχασαν μια λεπτομέρεια... να κλείσουν την προηγούμενη επιχείρηση (λήξη εργασιών)- άρα φαινόταν πως η επιχείρηση εξακολουθούσε να λειτουργεί σε αυτό το χώρο. Επίσης, ξέχασαν να καταθέσουν στην εφορία νέο συμβόλαιο μίσθωσης του χώρου από τη νέα εταιρεία.

news247

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Έλενα Μπολονάση

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: