Σκέφτονται να...αναστήσουν τον Paul Walker στο Fast and Furius.

0
Επιστρέφει από τον θάνατο ο Πολ Γουόκερ στο επόμενο Fast & Furious; Αυτό άφησαν να εννοηθεί σε συνέντευξη τους που προκαλεί εντυπώσεις και δημιουργεί σχόλια τα αδέλφια του ηθοποιού που έφυγε απροσδόκητα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Νοέμβριο του 2013.

Μιλώντας στην εκπομπή Entertainment Tonight, ο Κόμπι και ο Κέιλεμπ Γουόκερ, που υποδύθηκαν σε κάποιες σκηνές της τελευταίας ταινίας του κινηματογραφικού franchise τον νεκρό αδελφό τους, είπαν ότι συζήτησαν το ενδεχόμενο με τον δημιουργό της κινηματογραφικής σειράς αλλά και τον Βιν Ντίζελ για την πιθανότητα συνέχισης του χαρακτήρα του σταρ που έφυγε τραγικά.

"Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Βιν για περίπου μία ώρα και μιλήσαμε για αυτό το θέμα. Ήθελε την έγκρισή μας" σχολίασε ο Κέιμπελ Γουόκερ.

Η έβδομη ταινία της κινηματογραφικής ανθολογίας ταχύτητας καθυστέρησε για πολλούς μήνες να ολοκληρωθεί εξαιτίας του δυστυχήματος του Γουόκερ και τα αδέλφια του χρησιμοποιήθηκαν για να συμπληρωθούν οι διάφορες σκηνές του Πολ. Η ταινία κλείνει με τον Μπράιαν να αφήνει τη συμμορία για να ζήσει με την οικογένειά του.

Οι αδελφοί του Πολ Γουόκερ εμφανίζονται διστακτικοί να εμφανιστούν ως Μπράιαν στο επόμενο Fast & Furious, που θα κυκλοφορήσει το 2017 και στο οποίο θα παίξουν μεταξύ άλλων η Σαρλίζ Θερόν και η Έλεν Μίρεν.

cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !