Νova προς Super League: Ή ξεκινάμε από την 3η αγωνιστική ή... τα σκάτε!

0

Τα... εμπόδια για την πρώτη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα είναι ακόμη πολλά - Ένα από αυτά έχει να κάνει με τις ενστάσεις της Nova σχετικά με την αγωνιστική έναρξης! 


Στην Super League μετά από σχετική συζήτηση αποφάσισαν το πρωτάθλημα να αρχίσει κανονικά απ’ την 1η αγωνιστική. Από την άλλη πλευρά η συνδρομητική τηλεόραση που έχει τα δικαιώματα των αγώνων επιθυμεί να... γίνει σέντρα από την 3η και να γίνουν στη διακοπή των Χριστουγέννων εμβόλιμα η 1η και η 2η. 

Η Λίγκα κοινοποίησε την απόφασή της και η αντίδραση της συνδρομητικής πλατφόρμας ήταν έντονη διαφωνία. Μάλιστα με επιστολή της η Nova ξεκαθαρίζει πως θα ενεργοποιήσει ρήτρα 5,6 εκ. ευρώ και επισημαίνει: 

«Εφόσον δεν προβείτε στον ορισμό των αναβληθέντων αγώνων της 1ης και 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 στις 28 και 29/12/2016 και στις 4 και 5/1/2017, αντίστοιχα, θα ενεργοποιήσουμε την εις βάρος σας προβλεπόμενη στην περίπτωση Δ2 του άρθρου V Παρ. 6 της Σύμβασης Κεντρικής Διαχείρισης ποινική ρήτρα ύψους τριακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (350.000) για καθένα από τους δεκαέξι (16) μη προσήκοντα διεξαχθέντες αγώνες της 1ης και της 2ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος». 

Πηγή:www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !