OTE TV και ΝOVA θα σώσουν τους ''κομμένους'' καναλάρχες;

1

Εξελίξεις αναμένονται,ως φαίνεται, σχετικά με τον πάροχο που θα δώσει σήμα ώστε να συνεχίσουν να εκπέμπουν-αν φυσικά υπάρξει ενδιαφέρον-τα κανάλια που θα φύγουν χωρίς άδεια από τον εν εξελίξει διαγωνισμό.

Ιδιαίτερα σημαντικός,λοιπόν, θα είναι,σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika.gr, ο ρόλος που θα έχουν οι συνδρομητικές πλατφόρμες (ΝΟVA και ΟΤΕ TV) το επόμενο διάστημα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα κοπούν από τη διαδικασία αδειοδότησης. Η μετάδοση των καναλιών από τη Nova και τον OTE TV καλύπτει, ανά πλατφόρμα, περίπου 500 χιλιάδες νοικοκυριά και περίπου 1 εκατ. στο σύνολο.

Στο μεταξύ, στην κυβέρνηση συζητείται να γίνει υποχρεωτική η μετάδοση των τηλεοπτικών προγραμμάτων εθνικής εμβέλειας από τις πλατφόρμες, όπως συμβαίνει με τα προγράμματα της ΕΡΤ.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι πλατφόρμες θα τρίβουν τα χέρια τους διότι αν τα κτρατήσουν επάνω τα κομμένα θα ανεβούνε πάρα πολύ σε συνδρομές και ειδικά ο ΟΤΕ που την έχει πόλυ φθηνή από ότι την έχει η NOVA.

    Παιδιά εκείνο το μύριο μην το δένεται κόμπο διότι οι περισσότεροι έχουν και τις δύο πλατφόρμες όπως κι εγώ (για να μην βγάλω την ουρά μου από έξω.
    Απλά τυο μύριο είναι και των δύο από συνδρομές.
    Κάντε ένα ρεπορτάζ και θα δείτε πόσοι έχουν και τις δύο κυρίως για τα αθλητικά κανάλια που έχουν βάλει και λιγοι είναι αυτοί που έχουν μόνο την μία πλαρφόρμα.
    Άντε να πω έναν αριθμό στην τύχη χωρίς να γνωρίζω:670.000 είναι που θα βλέπουν και από τις δύο. Και όπως είπα το μύριο δεν στέκει επειδή σαν κι εμένα τις έχουν και τις δύο και δύσκολα είναι να λογαριάσεις πόσοι θα κοιτάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !