Πέτρος Λαγούτης:«Oι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ είναι μια σειρά η οποία μπλέκει τις ιστορίες πολλών ανθρώπων»

0

Ο Πέτρος Λαγούτης από τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στο νέο σίριαλ του ΣΚΑΪ,''Προδοσίες''.Ο ηθοποιός μιλώντας στο TV ΕΘΝΟΣ αναφέρεται στο σίριαλ αλλά και τον ρόλο του σε αυτό...

Κύριε Λαγούτη, κνείστε μεταξύ Αθήνας και Λεμεσού αφού εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της καινούργιας καθημερινής σειράς,«Προδοσίες». Μιλήστε μου για το νέο σίριαλ. 

''Οι «Προδοσίες» είναι μια σειρά η οποία μπλέκει δομημένα τις ιστορίες πολλών ανθρώπων και έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ένα καθημερινό σίριαλ. Ερωτες, ίντριγκες και βέβαια προδοσίες''.

Υποδύεστε τον Στέφανο, τον γιο του Ανδρέα Μαντά, που τον ενσαρκώνει ο Γιώργος Νινιός.

''Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που υποδύομαι τον γιο του Γιώργου Νινιού, καθώς δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί του. Τον θαυμάζω από μικρή ηλικία και είναι ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός. Τον λάτρεψα στο σίριαλ «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Δεν φανταζόμουν ότι θα μου δινόταν αυτή η ευκαιρία. Είμαι περισσότερο χαρούμενος, όμως, γιατί ο θαυμασμός που είχα στο πρόσωπό του όταν ήμουν παιδί «δικαιώνεται». Είναι όμορφο να δουλεύεις με τον Γιώργο. Αγαπάει τη δουλειά του και προσπαθεί να την κάνει όσο καλύτερα μπορεί και με απίστευτο πάθος. Είναι σπάνιο να το βλέπεις αυτό σε ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στον χώρο.

Ο Στέφανος δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα του, ο γάμος του είναι σε τέλμα και ερωτεύεται τη Ζωή. Θα ήθελα να μου μιλήσετε για τον ρόλο σας.

Υποδύομαι, λοιπόν,τον γιο του Καπετάν Αντρέα, τον Στέφανο, ο οποίος είναι γιατρός. Η σειρά ξεκινάει όταν εκείνος ζει έναν παράνομο έρωτα. Είναι ερωτευμένος με τη Ζωή. Τελικά αυτή η σχέση τελειώνει γρήγορα και άδοξα. Η Μυρτώ, η γυναίκα του, μένει έγκυος και η Ζωή εξαφανίζεται γιατί ερωτεύεται τον Άρη, τον αδελφό του. Ταυτόχρονα ξεκινάει μια άλλη περιπετειώδης ιστορία με τον πατέρα του και τον αδελφό του που μεταφέρουν παράνομο φορτίο στο καράβι και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ο αδελφός τραυματίζεται, οπότε δεν δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουν την ώρα που πρέπει για τη Ζωή. Ο Στέφανος προσπαθεί να σώσει τον γάμο του, αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει''.

Ποιες είναι οι ομοιότητες αλλά και οι διαφορές που έχετε με τον ρόλο σας; 

''Θα έλεγα ότι ο Στέφανος, όπως και εγώ, θέλει να είναι ειλικρινής, είναι συναισθηματικός άνθρωπος και κατά κάποιον τρόπο πολλές φορές εσωστρεφής. Επίσης προσπαθεί να διαχειριστεί τον παρορμητισμό του. Όσον αφορά τις διαφορές... δεν ξέρω.Όταν καλείσαι να παίξεις έναν ρόλο σε ένα καθημερινό σίριαλ, προσπαθείς να βάλεις όσα περισσότερα στοιχεία του εαυτού σου μέσα. Οπότε δεν εστιάζεις στις διαφορές, αλλά στα κοινά σημεία που έχεις ή μπορείς να βρεις με αυτόν τον χαρακτήρα''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !