Nίκος Μαστοράκης: Ο εγκλεισμός των καναλαρχών ήταν ένας διαστροφικός σχεδιασμός που....

Unknown
0

Ο Νίκος Μαστοράκης έχει πολυετή εμπειρία στα τηλεοπτικά δρώμενα έχοντας δώσει το παρών σε σημαντικές στιγμές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις άδειες των καναλιών κάνει τις δικές του προβλέψεις για το τηλεοπτικό αύριο.


Στη συνέντευξη που έδωσε στο People είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

Συμβάλλατε με ουσιαστικό τρόπο ώστε να δημιουργηθούν δυο μεγάλοι ιδιωτικοί σταθμοί, ο ANT1 και το Star. Ποια ήταν η δική σας εκτίμηση για το αν θα καταφέρουν να πάρουν άδεια;

Ξέχασες και τον Alpha (τουλάχιστον τον μισό!) Ήμουν σίγουρος ότι και οι δυο θα είχαν άδεια στο τέλος της προσωποκράτησης, αλλά το ενστικτό μου προδόθηκε από την απρόβλεπτη «θεωρία των παίγνιων Βαρδινογιάννη.» Μπροστά στην οικονομική τους επιφάνεια, άλλοι παίκτες φαντάζουν φτωχαδάκια. Και όμως, τόσο ο Κυριακόπουλος (για την Κυπριακή συμφερόντων Βαρδινογιάννη) όσο και ο Αλκαλάϊ (για το Star) ποντάρισαν τα χαμηλότερα ποσά της δημοπρασίας, ενώ το αρχικό σχέδιο του Βαρδινογιάννη ήταν να χτυπήσει την άδεια η Κυπριακή και έτσι να περάσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Star στη νέα εταιρία. Αυτό εξηγείται με δύο τρόπους: Ή η οικογένεια αποφάσισε τελευταία στιγμά να βγει απά τα ΜΜΕ, ή κάποιος από την κυβέρνηση τους είπε «τι τη θελέτε την άδεια γενικού περιεχομένου, περιμένετε τις θεματικές και θα πάρετε σιγουρα.» Και οι δυο υποθέσεις είναι «εργασίας».

Επιβεβαιώθηκαν τα δικά σας φαβορί και outsiders ή υπήρξαν μεγάλες ανατροπές σε όσα προβλέπατε;

Είχα ποντάρει σε ΑΝΤ1, Σκαϊ, Star (ή Κυπριακη) και Μαρινακη. Θα είχα πέσει μέσα και στις 4, αν δεν έκανε τετ-α-κε ο Βαρδινογιάννης. Όμως σε μια τέτοια απρόβλεπτη οπερέτα, όπου από τους 4 «υπερθεματιστές» οι 3 έχουν μεγάλα προβλήματα με τον Νόμο (πρόσφατη πρόταση εισαγγελέα για την προφυλάκιση Μαρινάκη, δέσμευση προσωπικής περιουσίας Αλαφούζου για φορολογικούς λόγους και σοβαρές εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις για Καλογρίτσα) ούτε η Πυθία δεν θα είχε πέσει 100% μέσα! Έτσι και μπει και ο Κοντομηνάς (συνεταιρακι του Καλογρίτσα), θα ειναι τέσσερις στους τέσσερις!

Έχετε κάνει ξεκάθαρο μέσω δηλώσεών σας στο facebook πως θεωρείτε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία πλειοδότησης ήταν μια απόπειρα εξευτελισμού των καναλαρχών (ακόμα και η επίσκεψη στις τουαλέτες περιγράφηκε ως περιπέτεια). Θεωρείτε πως υπήρχε εξαρχής αυτή η πρόθεση από την πλευρά της κυβέρνησης;

Μια κυβέρνηση σταλινικής ιδεοληψίας δεν έχει προθέσεις, έχει ύπουλα, υποχθόνια και σκοτεινά πλην όμως παιδιαριώδη και προβλέψιμα σχέδια. Αφού είχε ήδη κηρυχθεί ο πολέμος κατά των ΜΜΕ, το σχέδιο ήταν μια διαδικασία όπου τα αδειοδοτημένα κανάλια να είναι λίγα, άρα εύκολο να ελεγχθούν, και να υπάρχει ένα κανάλι του Σύριζα. Υπήρξε (κατά ομολογία του ίδιου) και ο Ρωσοφώνος Λαγός, που ανέβασε το αντιτίμο και μετά έβγαλε την ουρά του απέξω. Όμως ο εγκλεισμός, τα ράντζα, οι χημικές τουαλέτες και ο εξευτελισμός αριστερής νοοτροπίας των καναλαρχών, ήταν φτηνιάρικος, λαϊκιστικός, διαστροφικός σχεδιασμός που μάλλον «εν τούτω Καρανίκα» μυρίζει. Και τελικά, το άθλιο σενάριο δεν εξευτέλισε τους καναλάρχες αλλά την ήδη ευτελισμένη κυβέρνηση. Τώρα που ο Alpha θα πάρει το βίντεο 66 ωρών, με απόφαση εισαγγελέα, θα γελάσουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !