Είναι έτοιμες οι ΗΠΑ για την πρώτη ανοιχτά λεσβία Miss America;

0
Μετά από πολλές δεκαετίες που συμμετείχαν σε καλλιστεία και διαγωνισμούς ταλέντου κρύβοντας ή αποφεύγοντας να μιλήσουν για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, τα μέλη της γκέι κοινότητας των ΗΠΑ μπορεί επιτέλουν να δικαιωθούν, με την ανάδειξη της πρώτης ανοιχτά λεσβίας Miss America. 


H Miss Misouri, Erin O' Flaherty, θα διαγωνιστεί για το πολυπόθητο στέμμα αυτό το σαββατοκύριακο, ελπίζοντας να αφήσει τη σφραγίδα της στην ιστορία του θεσμού. 

«Αν και η εκπροσώπηση της γκέι κοινότητας σε αυτούς τους διαγωνισμούς ήταν ισχυρή όλες αυτές τις δεκαετίες, οι υποψήφιες αποσιωπούσαν την σεξουαλική τους ταυτότητα. Εγώ είμαι η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη κάτοχος τίτλου ομορφιάς, κι αυτό είναι μια πολύ συναρπαστική εμπειρία», δήλωσε η μελαχροινή καλλονή στο Associated Press. 

«Όταν ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ήξερα ότι θα είχα την ευκαιρία να γράψω ιστορία. Τώρα θα έχω την ευκαιρία να συγκεντρώσω πάνω μου τα φώτα της δημοσιότητας και να γνωρίσω περισσότερους ανθρώπους», ανέφερε η Miss Misouri στην ίδια συνέντεξη. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπροσώπηση των λεσβιών σε διαγωνισμούς ομορφιάς έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Το 2014, η υποψήφια της πολιτείας του Κεντάκι Djuan Trent διαγωνίστηκε στον διαγωνισμό Miss America αλλά κατάφερε να κατακτήσει μόλις την 10η θέση. Αργότερα την ίδια χρονιά παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια την έλξη της για το ίδιο φύλο. 

Και η Ισπανία όμως διαθέτει την δική της ομοφυλόφιλη πρωτοπόρο σε διαγωνισμούς ομορφιάς, αφού η Patricia Yurena, κάτοχος του τίτλου της ομορφότερης γυναίκας της χώρας της, έκανε γνωστές τις σεξουαλικές της προτιμήσεις στο κοινό λίγο μετά τη στέψη της, δημοσιεύοντας στα social media μια τρυφερή φωτογραφία με τη φίλη της και τίτλο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». 


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !