Το τηλεφώνημα του Γρηγόρη σε πρώην συνεργάτη του στο MEGA και η ανθρώπινη πρωτοβουλία του
Σε αυτό το blog ξέρετε πλέον ότι προτιμάμε τις καλές ειδήσεις, και, όταν τις μαθαίνουμε, πραγματικά γινόμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να τις μοιραζόμαστε μαζί σας. Μία τέτοια ιστορία θα σας αποκαλύψουμε τώρα και έχει πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έναν άνθρωπο που μπορεί να μην συμπαθούν όλοι, δεν μπορούν,  όμως,να μην του αναγνωρίσουν πως αποτελεί σταθερή και ακλόνητη τηλεοπτική μετοχή και πως κάθε κανάλι θα τον ήθελε στο δυναμικό του.


Τον περασμένο, Μάιο, λοιπόν, ο Γρηγόρης, και ενώ είχαν ήδη γίνει γνωστές οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των υπαλλήλων του Mega, επικοινώνησε με πρώην συνεργάτη του- με τον οποίο δεν ήταν καν φίλοι- να τον ρωτήσει αρχικά αν είναι καλά, μεταφέροντάς του κιόλα την αισιοδοξία του για το αίσιο τέλος των προβλημάτων του καναλιού-κι ήταν η εποχή που κανένας δεν πίστευε ακόμα ότι το Mega θα έκλεινε. Ο Γρηγόρης θυμόταν, αν και είχαν περάσει χρόνια, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε άλλη πηγή εισοδήματος και πως κάλυπτε και όλα τα έξοδα μελών της οικογένειάς του. Γι' αυτόν τον λόγο, προσφέρθηκε να του δώσει ένα, διόλου ευκαταφρόνητο, ποσό για να επιβιώσει μέχρι να πληρωθεί από το κανάλι- κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ- επιμένοντας μάλιστα να μην του τα επιστρέψει.

Ο πρώην συνεργάτης τού Γρηγόρη, έβαλε αμέσως τα κλάματα από τη συγκίνηση και τον ευχαρίστησε θερμά για την ανιδιοτελή κίνησή του, αν και τελικά δεν δέχτηκε τη βοήθεια του Γρηγόρη, όσο και αν συνέχιζε να επιμένει ο τελευταίος. Στην πορεία μάθαμε ότι η ίδια πρωτοβουλία επαναλήφθηκε και με άλλους πρώην συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που απέδειξε ότι δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει στα παλιότερά του τηλεοπτικά βήματα.

Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: