«Ο ήχος από το σήμα του ιστορικού δελτίου του Mega θα μου λείψει»


Στη δημοσιογράφο,Φανή Πλατσατσούρα, και το DOWN TOWN,μίλησε η παρουσιάστρια ειδήσεων του Mega,
Μαρία Σαράφογλου,που μάλιστα ήταν εκείνη που της...έλαχε ο κλήρος να παρουσιάσει το τελευταίο δελτίο του καναλιού.

Πώς είναι η επόμενη μέρα; Να ξυπνάς πλέον στο σπίτι σου γνωρίζοντας ότι δεν έχεις δουλειά; 

''Είναι πολύ διαφορετική η επόμενη μέρα. Το Mega δεν ήταν απλώς ένας χώρος εργασίας. Δεν ξυπνάς ένα πρωί και λες απλώς «δεν θα ξαναπάω στο γραφείο». Για τους περισσότερους από εμάς ήταν το δεύτερο σπίτι μας, που πολλές φορές μας έβλεπε περισσότερο από το κανονικό σπίτι μας. Ξοδεύαμε ατελείωτες ώρες στο κανάλι για το κανάλι. Είναι και η φύση της δουλειάς τέτοιας που δεν γνωρίζει σαββατοκύριακα, αργίες, γιορτές, καλοκαίρια, και γίνεται πια τρόπος ζωής. Θα μου λείψει, λοιπόν, το ίδιο το Mega''.

Τι άλλο θα σου λείψει; 

''Η ρουτίνα της δουλειάς που δεν σε αφήνει ποτέ να πλήξεις, οι επιμορφωτικές συσκέψεις μας, οι καλοί συνάδελφοι που έμειναν εκεί μέχρι τη δύση του καναλιού, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ακόμη και ο ήχος από το σήμα του ιστορικού αυτού δελτίου ειδήσεων θα μου λείψει''.

Μάζεψες ήδη τα πράγματά σου από το γραφείο; 

''Πήρα κάποια ρούχα και προσωπικά αντικείμενα από την ντουλάπα μου, αλλά ακόμα δεν έχω αδειάσει τα συρτάρια στο γραφείο μου.Μελαγχολώ και μόνο στη σκέψη, ίσως βαθιά μέσα μου εξακολουθώ να ελπίζω ότι μπορεί ν’ αλλάξει κάτι. Τις φωτογραφίες και τις ζωγραφιές του γιου μου πάντως που είχα πάνω στο γραφείο μου τις έχω ήδη μαζέψει''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: