Μαύρο σε κανένα κανάλι. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους εργαζόμενους στα media

0
Στην ανασφάλεια έχουν βυθιστεί οι εργαζόμενοι των καναλιών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, με το μέλλον να είναι αβέβαιο.

Την ώρα που η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επιμένει στο «μαύρο» παρομοιάζοντας του σταθμούς με αυθαίρετα σε δασικές εκτάσεις, οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμών ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
«Την ώρα της ομιλίας του Πρωθυπουργού, όλοι οι "διαπλεκόμενοι" εργαζόμενοι στα media δίνουμε τον αγώνα μας για το δικαίωμά μας στην εργασία», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σελίδα στο Facebook με τίτλο: «Μαύρο σε κανένα κανάλι» μέσω της οποίας γίνεται κάλεσμα για την ερχόμενη Κυριακή στις 11π.μ.
Να σημειωθεί εκτός του νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μένουν ο STAR (συμφερόντων Βαρδινογιάννη) και ο ALPHA (συμφερόντων Κοντομηνά) που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια, καθώς και το MEGA και το Ε που έμειναν εκτός διαγωνισμού.
Τέλος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΣΗΕΑ τουλάχιστον με 1.800 απολύσεις εργαζομένων (δημοσιογράφων, διοικητικών, τεχνικών) ξημερώνει η επόμενη μέρα και πάνω από 3.000 απασχολούμενοι σε περιφερειακές δραστηριότητες (παραγωγές, μερική απασχόληση, υπηρεσίες υποστήριξης κ.λπ.) μένουν και αυτοί στο δρόμο, αν δεν δοθεί κάποια άλλη λύση.

 protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !