McLaren και Apple: Μια ιστορία αγάπης

Unknown
0

Η ιστορική McLaren θα ανήκει πλέον στην Apple;


Η Apple μας έχει συνηθίσει στα αιφνίδια χτυπήματα και στις out of the blue ειδήσεις. Και αυτή η είδηση δεν ξεφεύγει του γνωστού μοτίβου καθώς από ότι φαίνεται όλα βαίνουν με άκρα μυστικότητα. Ή σχετικά γιατί αν ήταν με άκρα μυστικότητα δε θα υπήρχε σχετική είδηση τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η Apple έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει να κυκλοφορήσει το δικό της αυτόνομο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και τι καλύτερο από το να έχει συνέταιρό της την McLaren. Δύο θρύλοι, ο καθένας στο χώρο του βεβαίως, ετοιμάζονται να συνεργαστούν.

Φήμες όμως θέλουν την Apple να εξαγοράζει από 1,1 δις δολάρια μέχρι 1,7 δις την McLaren η οποία φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει χάσει κάτι από την αίγλη του ονόματός της σημειώνοντας περισσότερες ζημίες παρά έσοδα από το αναμενόμενο αν και τα έσοδα παραμένουν υψηλότερα από τα έξοδα.

Για παράδειγμα είχε έσοδα 308 εκατομμύρια ευρώ για το 2014 και 26 εκατομμύρια ευρώ έξοδα ενώ τα έσοδα αναμένονταν να είναι τα διπλάσια. Λέτε λοιπόν η Apple να στηριχτεί στο παλιό δυναμικό της McLaren και να βγάλει το πρώτο της αυτοκίνητο;

Υ.Γ. Πάντως αν ένα κινητό της έχει κοντά στα 1.000 ευρώ, πόσο θα έχει ένα αυτοκίνητό της φέροντας και την υπογραφή της McLaren;

klik.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !