Δείτε τα επόμενα πέντε επεισόδια της νέας νεανικής σειράς Massa Fresca

0
Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τα επόμενα πέντε επεισόδια της νέας συναρπαστικής νεανικής σειράς, παραγωγής Πορτογαλίας 2016, «Massa Fresca».

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00
Επεισόδιο 15ο. Η Τινίνια αναγγέλλει την έναρξη της συναυλίας της Μαρίας και όλοι ανυπομονούν να την ακούσουν. Ο Σέρτζιο αναγκάζεται να κατεβάσει  με το ζόρι τη μητέρα του από τη σκηνή. Ο Ντιαμαντίν ψάχνει στο σπίτι των Ελίας την πένα που έχασε, αλλά δεν τη βρίσκει. Η συναυλία της Μαρίας έχει επιτυχία και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Ο Φρανσίσκο προσπαθεί να μιλήσει στον Βισέντε και στην Ινές, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Μανουέλ λέει στην Αρλέτ ότι ο Φερνάντο ήταν αυτός που έκανε το τηλεφώνημα για τη βόμβα, αλλά αυτή δεν θέλει να το πιστέψει.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00
Επεισόδιο 16ο. Τα παιδιά της οικογένειας Ελίας μαθαίνουν ότι οι γονείς τους είχαν ένα ατύχημα και βέβαια ανησυχούν φοβερά. Ο Φρανσίσκο πηγαίνει με την Μπράνκα και την Καταρίνα στο Μονακό για να δουν την Ινές που βρίσκεται σε κώμα. Η Καρμίνιο αναγκάζεται να υποχωρήσει στις πιέσεις του φίλου της, αλλά ο Πέδρο και ο Κατίτα την υπερασπίζονται.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00
Επεισόδιο 17ο. Η Ινές μιλάει με την Καταρίνα και ζητάει από τον Φρανσίσκο να φροντίζει τα παιδιά. Η Τερέζα είναι η τελευταία που μαθαίνει για το θάνατο των γονιών της. Η οικογένεια Ελίας ενώνεται και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το μέλλον από κοινού. Η Μαρία αναλαμβάνει το σπίτι. Η Καταρίνα ανακοινώνει ότι πήρε την απόφαση να πηγαίνει στο εργοστάσιο για να μάθει την οικογενειακή επιχείρηση. Ο Φρανσίσκο είναι προβληματισμένος από τα νέα δεδομένα.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00
Επεισόδιο 18ο. Η Γκίντα και ο Σέρτζιο έρχονται όλο και πιο κοντά, αλλά η Τινίνια αποτελεί δύσκολο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν. Ο Κατίτα αποφασίζει να πάει στους γονείς του στην Αγκόλα. Η Σέλια εμφανίζεται στο σπίτι των Ελίας και ανακοινώνει ότι θα είναι αυτή υπεύθυνη για την επιμέλεια των παιδιών ως κοινωνική λειτουργός. Ο Φρανσίσκο και η Μαρία μένουν άναυδοι. Η Σέλια εκβιάζει τον Φρανσίσκο και απαιτεί να διώξει τη Μαρία.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14:00
Επεισόδιο 19ο. Ο Γκούγα και ο Σαλβαδόρ κάνουν κοπάνα από το σχολείο για να πάνε σε ραντεβού που έχουν με δύο κοπέλες. Ο Γκούγα πίνει υπερβολικά και χάνει τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί ο Σαλβαδόρ. Η Καταρίνα ξεκινάει  με τον Φρανσίσκο για το εργοστάσιο, αλλά σταματούν στην πρώτη παραλία. Η Καταρίνα βλέπει έναν σέρφερ και αρχίζει να τον φωτογραφίζει, αλλά γλιστράει και πέφτει στη θάλασσα. Τη σώζει ο Σεμπαστιάο, ο οποίος της λέει ψέματα για το όνομα και το επάγγελμά του. Δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την Καταρίνα, αλλά αυτή απογοητεύεται όταν τον βλέπει στο εργοστάσιο. Ο Γκούγα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν διάγνωση ότι είναι διαβητικός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !