Mπορεί να ξαναχτυπήσει ο δολοφόνος της Αγραφιώτου;

Unknown
0

«Οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου παραμένουν στο σκοτάδι. Από την αυτοψία που έγινε στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA ή κάποιο άλλο στοιχείο που να μας οδηγήσουν στον δράστη, ενώ τελικά δεν ταυτοποιήθηκε με τη δολοφονία ο «δράκος» του Αμαρουσίου που συνελήφθη για 6 απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών, ο οποίος από την αρχή είχε αρνηθεί την εμπλοκή του με την υπόθεση. Ερευνήσαμε το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 69χρονης, αλλά δεν προέκυψε να είχε διαφορές με κάποιον που να τον οδήγησαν στο φρικτό έγκλημα. Είναι λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ελευθερία Αγραφιώτου να έπεσε θύμα μανιακού δολοφόνου, ο οποίος την εντόπισε τυχαία και την σκότωσε με πρωτοφανή αγριότητα στο υπόγειο πάρκινγκ... Δεν υπάρχει ανεξιχνίαστη, καταγεγραμμένη επίθεση στο παρελθόν που να μοιάζει με τον τρόπο δράσης του δολοφόνου της Αγραφιώτου, που σημαίνει ή ότι ήταν η πρώτη επίθεση του, ή ότι μετά το έγκλημα με θύμα την 69χρονη έχει λουφάξει... Υπάρχει όμως φόβος ότι μπορεί να ξαναχτυπήσει. Δεν μας καθησυχάζει ότι δεν έχει επανεμφανιστεί, αφού υπάρχουν μανιακοί δολοφόνοι που η συχνότητα των επιθέσεων τους δεν είναι μεγάλη...»


Οι εκτιμήσεις αξιωματικού της ασφάλειας στο Newsbomb.gr για την υπόθεση-θρίλερ της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου αποκαλύπτουν το εφιαλτικό ενδεχόμενο, να κυκλοφορεί ελεύθερος, ένας μανιακός δολοφόνος. Ένας «δράκος» ο οποίος δεν διστάζει να σκοτώσει τα θύματα του, τα οποία εντοπίζει τυχαία με σκοπό να τα βιάσει.

Έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες από την ημέρα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε υπόγειο γκαράζ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου και ακόμη οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν έχουν καταφέρει να εξιχνιάσουν το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η τσάντα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το άψυχο κορμί της χωρίς μέσα απ' αυτή να έχουν αφαιρεθεί το κινητό της τηλέφωνο ούτε και το πορτοφόλι της. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό ότι βρέθηκε ημίγυμνη, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα, ότι πρόκειται για δολοφονία με σεξουαλικό κίνητρο.

Ειδικοί ψυχολόγοι προσπαθούν με βάση τα λίγα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί της ασφάλειας, να δημιουργήσουν το «προφίλ» του δολοφόνου σε μία προσπάθεια να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην ταυτότητα του, αλλά και να προβλέψουν που θα στήσει ενδεχόμενο νέο καρτέρι θανάτου... Ίσως μάλιστα όλο αυτό το χρονικό διάστημα να προετοιμάζει τη νέα επίθεση του σε άλλη περιοχή, με θύμα γυναίκα που θα επιλέξει τυχαία...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !