Αποκάλυψη Σαββίδη: Αν αγοράσω τον ΑLPHA θα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, επανέλαβε την επιθυμία του να μπει στην τηλεόραση και τόνισε ότι ετοιμάζει πρόταση τόσο για τον ALPHA όσο και για τα άλλα κανάλια που δεν πήραν άδεια. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι εφόσον αναλάβει κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, τότε θα κρατήσει όλους τους εργαζόμενους του.

«Εγώ από εκείνη την στιγμή που έκανα τα σχόλια μου μετά τον διαγωνισμό, δεν ξανασχολίασα το γεγονός. Εγώ την σοβαρότητα των προθέσεων μου την έδειξα, όταν το ύψος της τελικής μου πρότασης  έφτασε τα 61,5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ένας διαγωνισμός. Κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει.  Για’ αυτό και συνεχάρη προσωπικά τους νικητές.

Υπάρχουν άνθρωποι, όμως που προσπαθούν να παίξουν παιχνίδια πάνω σε αυτό. Την σοβαρότητά μου είμαι έτοιμος να την δείξω και στην συνέχεια.

Επιβεβαιώνω εκ νέου ότι ο χώρος των μίντια στην Ελλάδα με ενδιαφέρει και θέλω να έχω συμμετοχή στο χώρο των μίντια μπίζνες.

Και είμαι έτοιμος στο ΠΛΑΙΣΙΟ της διασφάλισης των θέσεων εργασίας να προτείνω σε οποιοδήποτε από τα κανάλια που έχασαν τον διαγωνισμό και μεταξύ αυτών και στον κύριο Κοντομηνά του ALPHA να πουλήσουν το κανάλι τους και εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίας θα διατηρηθούν.

Εγώ θα μπορέσω να βρω ένα αλγόριθμο για να προσπαθήσω να μπω σε μία συνέργεια με τα πρόσωπα που κέρδισαν την άδεια. Είμαι έτοιμος να προσφέρω τέτοιους όρους σε αυτούς που έχασαν την άδεια, που θα τους επιτρέψουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.

Είμαι πάντα ο πρώτος που ακολουθώ και το φωνάζω ότι δεν επιτρέπεται να μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα προσπαθήσω να βρω τον τρόπο να μπω στον χώρο των μίντια.

Κι αυτή την ανακοίνωση μου ας την εκλάβουν όλοι ως επίσημη πρόσκληση - προσφορά προς όλους αυτούς που χάνοντας την άδεια είναι έτοιμοι να προσφύγουν σε απολύσεις εργαζομένων».

sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !