Kατερίνα Καραβάτου: Τα γενέθλια της Αέλιας και η τρυφερή φωτογραφία μπαμπά - κόρης!

0

Η κόρη του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου σήμερα γίνεται πέντε ετών και η μαμά της της ευχήθηκε γλυκά με την πιο γλυκιά φωτογραφία! Μια φωτογραφία που η Αέλια δίνει ένα τρυφερό φιλί, στο μάγουλο του μπαμπά της! 


Η Κατερίνα που ... δήλωσε πως ζηλεύει πάρα πολύ όταν ... γίνονται αυτές οι αγκαλιές και η ίδια δεν ... είναι μέσα σ΄αυτές έγραψε για το πόσο η μικρή Αέλια, γέμισε τις ζωές τους, με έναν τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί! Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός, έχουν μεγάλη αδυναμία στην Αέλια. Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους: 

"Εκείνη και ο μπαμπάς της είχαν κάνει κόμμα για να έρθει το μωρό στη ζωή! Το ζητούσε πολύ έντονα, το ήθελε πολύ. Φυσικά, τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φανταζόταν, γιατί το μωρό θέλει φροντίδα, θέλει τη μαμά πάρα πολλές ώρες κι εγώ δεν μπορώ να είμαι έτσι ακριβώς όπως ήμουν με την Αέλια. Ευτυχώς, το έχει αναλάβει ο Κρατερός αυτό το κομμάτι και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Πριν έρθει ο μπέμπης, είχε αρχίσει να περνάει πολύ χρόνο μαζί της, είχε προετοιμάσει το έδαφος. Ναι μεν κρατιούνται οι ισορροπίες, αλλά εγώ την έχω πάρα πολύ στο νου μου. Συγκινούμαι και γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου και μόνο στη σκέψη πως ίσως αισθανθεί ότι μπορεί να μην την αγαπώ όπως πριν. Με διαλύει αυτό το πράγμα… Αν κάτι δεν μπορώ να αντιμετωπίσω και με ταράζει, είναι αυτό. Και μόνο που σ’ το λέω, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Από την άλλη, έχω την αγωνία μήπως δεν δίνω στο μικρό μας παιδάκι όσα έδινα στην Αέλια, εξαιτίας του δικού μου φόβου μήπως εκείνη δει κάτι το οποίο την ταράξει. Το μεγαλύτερό μου μέλημα είναι να παίρνουν και οι δύο την αγάπη που τους αξίζει και τους πρέπει για να μεγαλώσουν καλά".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !