Φεύγει το Join Us από το Skai και πάει στο Μαρινάκη...

Έδωσαν τα χέρια και είναι οριστικό ότι μέσα στη σεζόν θα δούμε την παρέα όχι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά από τη συχνότητα του νέου τηλεοπτικού σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή «Join Us» που έβγαινε για τρεις σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου θα μετακομίσει στον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό. Βέβαια την πρώτη σεζόν έβγαινε ως «Joy» (η οποία ως… τίτλος, πήγε στο MEGA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1 μέχρι που φέτος δεν θα βγει στον αέρα), αλλά τα περισσότερα μέλη της ομάδας έμειναν στον ΣΚΑΪ και έβγαλαν για δύο σεζόν την εκπομπή με τίτλο «Join Us».

Τώρα όμως… θα αλλάξει πάλι τίτλο, καθώς αυτός ανήκει στον ΣΚΑΪ, αλλά όλη η ομάδα με… πρωτεργάτες τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, θα βγαίνει από τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό που θα στήσει η αδειοδοτημένη εταιρεία «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Έτσι στον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό η παρέα της εκπομπής θα συνεχίσει τα σαββατοκύριακα να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές κι έχοντας αποδείξει πως δεν δίνει σημασία στους τίτλους… αλλά στην ομάδα!

newsit.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: