ΠΡΟΔΟΣIΕΣ: Διαβάστε τα επόμενα 4 επεισόδια πριν παιχτούν στην TV

Ανεκπλήρωτοι έρωτες, ανομολόγητα πάθη, παράνομες συμφωνίες, απαγωγές, τρομοκράτες, διχάζουν τις δυο οικογένειες που πρωταγωνιστούν στη νέα καθημερινή δραματική σειρά στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


2ο επεισόδιο: Ο Άρης επισκέπτεται τη Ζωή, για να την πληροφορήσει για την εγκυμοσύνη της Μυρτώς.  Εκεί ανακαλύπτει ότι πρόκειται για την ίδια κοπέλα, που είχε ερωτευτεί παράφορα δύο χρόνια πριν. Η Ζωή αντιδρά σχετικά με το Στέφανο: Αποφασίζει να τον εγκαταλείψει οριστικά. Ο Στέφανος τη βρίσκει και προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά μάταια.
Ο Μάρκος φυλακίζεται σε ένα σκάφος. Ο Παυλίδης προσποιείται ότι δέχεται τους όρους των απαγωγέων και καταφέρνει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δικούς του και ζητάει να εντοπίσουν το γιο του και καλεί την αστυνομία. Η Λούση και ο Πέτερ ανατρέπουν τα σχέδια του πατέρα της με ανεπανόρθωτες συνέπειες που είναι η έκρηξη του σκάφος που βρίσκεται ο Μάρκος

3ο  επεισόδιο: Μετά την έκρηξη στο σκάφος, όπου κρατείται ο Μάρκος, ο Παυλίδης παθαίνει καρδιακή προσβολή και επιβεβαιώνεται ότι ο Πέτερ παίζει διπλό παιχνίδι. Η Λούση ανησυχεί για την τύχη του αδερφού της, Μάρκου.
Η Μαρίνα ζει μόνη το δικό της δράμα: Μέσα στην αγωνία και την αβεβαιότητα, μαθαίνει ότι είναι έγκυος .
Ο Στέφανος αποφασίζει να φύγει για την Μυτιλήνη, όπου νομίζει ότι έχει καταφύγει η Ζωή, που έχει εξαφανιστεί, και αφήνει στο σκοτάδι τη Μυρτώ σχετικά με τις πραγματικές του προθέσεις.

4ο  επεισόδιο: Η παράδοση του Μάρκου στον πατέρα του γίνεται με ανταμοιβή την μεταφορά όπλων με το πλοίο του Παυλίδη, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια του αρχικαπετάνιου Ανδρέα που δέχεται να τον βοηθήσει. Η Λούση όντως ερωτευμένη στο παρελθόν με τον Άρη, απαιτεί να είναι εκείνος καπετάνιος στο παράνομο ταξίδι.
Η Ζωή, που κρύβεται στο κότερο του Πετκώφ, μαθαίνει το βρώμικο του παιχνίδι και   προειδοποιεί τον Άρη να προσέχει στο ταξίδι. Η συνάντηση αναθερμαίνει τον έρωτά τους που δεν έχει σβήσει ποτέ.
Ο Στέφανος προσπαθεί να πει στη Μυρτώ ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει αλλά τελευταία στιγμή το μετανιώνει  και αρχίζει να ψάχνει ξανά τη Ζωή, που δεν έφυγε ποτέ από την Κύπρο.

5ο επεισόδιο: Η Λούση επιβάλει στον Παυλίδη να πάρει το Άρη σαν Β' καπετάνιο παρά τη θέληση του πατέρα του Ανδρέα. Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και του το δείχνει. Ο Πέτερ δεν θέλει με τίποτα αυτήν την ερωτική συνεύρεση και αντιδρά έντονα.
Η Ζωή ζητάει από τον Άρη να την πάρει μαζί του στο ταξίδι, ενώ ο Στέφανος, που δε βρίσκει τη Ζωή, ζητάει από τον Άρη να τον βοηθήσει να την εντοπίσει. Ο Άρης αντιμετωπίζει δίλημμα αν πρέπει να του πει την αλήθεια για τη Ζωή ή να τη διεκδικήσει αφού αντιλαμβάνεται ότι την έχει ερωτευτεί ξανά.
Ο Μάρκος αφήνεται – επιτέλους! – ελεύθερος. Κι ενώ οι δικοί του πανηγυρίζουν, η Μαρίνα τον συναντά, χαίρονται τον έρωτά τους, αλλά εκείνη ψάχνει τον τρόπο να του πει για την εγκυμοσύνη όμως δειλιάζει.
Η απουσία του Στέφανου οδηγεί την Μυρτώ να κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία με τον δημοσιογράφο Παύλο Μαρτίνο.  Ένα επείγον περιστατικό στο νοσοκομείο φέρνει μία συνάδερφο του την Ρενιέρη, την οποία θα προσπαθήσει να την βοηθήσει....

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: