Μαρία Έλενα Κυριάκου: H αλήθεια πίσω από το μήνυμά της για τον καρκίνο και την πρόκληση που αποδέχτηκε

0

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η νικήτρια του πρώτου κύκλου του The Voice, ζει πλέον μόνιμα στην Κύπρο και έχει δώσει προτεραιότητα στα παιδιά της αλλά και στο φροντιστήριο φιλολογικών μαθημάτων που διατηρεί. 

 Σήμερα το πρωί, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το αυτοκίνητό της, φορώντας λευκό μπλουζάκι και μαύρα γυαλιά. Αυτό που συγκίνησε τους πάντες, όμως, ήταν το μήνυμά της για τον καρκίνο και τα άτομα που δίνουν τη δική τους μάχη. 

 «Η πρόκληση που έγινε δεκτή! Σεβασμός σε όλους που πολεμάνε τον καρκίνο», έγραψε χαρακτηριστικά, κάτι που παραξένεψε και κάποιους από τους διαδικτυακούς της φίλους. Τελικά, η τραγουδίστρια έκανε την εν λόγω ανάρτηση για καλό σκοπό. Επρόκειτο για ένα μήνυμα στήριξης προς τους ασθενείς με καρκίνο. 

Παρόλα αυτά, υπάρχει και η άλλη άποψη σχετικά με την τάση. Η Rebecca Wilkinson, η οποία έχει υποβληθεί σε διπλή μαστοκτομή, χαρακτήρισε ως «αηδιαστική και ψεύτική τάση των ανθρώπων στα social media». 

«Aυτή η μανία με τις selfies με τρελαίνει! Το να έχεις καρκίνο είναι τρομακτικό, καθώς ξέρεις ότι μπορεί να πεθάνεις ή να αποκοπείς από τα παιδιά σου. Είναι ένα σοβαρό θέμα και όχι κάτι για το οποίο πρέπει να ανεβάζουμε ψεύτικες selfies και να κάνουμε αστεία» είπε χαρακτηριστικά στο BBC και πρόσθεσε ότι ο κόσμος νομίζει ότι επειδή ανεβάζει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Facebook, μπορούν να στηρίξουν όσους πάσχουν από καρκίνο. «Αλλά εγώ έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο από την κοινότητα των καρκινοπαθών, οι οποίοι είναι επίσης στεναχωρημένοι για όλο αυτό» καταλήγοντας ότι όποιος θέλει να στηρίξει πραγματικά τους καρκινοπαθείς να τους επισκεφθεί στα νοσοκομείο.


peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !