H Ρενέ Ζελβέγκερ και οι πλαστικές

0
Περίπου δύο χρόνια αφότου εμφανίστηκε… αγνώριστη, κάνοντας πολλούς να λένε ότι παραμορφώθηκε από τις πλαστικές, η Ρενέ Ζελβέγκερ μιλά για την αλλαγή στο πρόσωπό της, υποστηρίζοντας ότι δεν το πείραξε!

H 47χρονη σταρ -που έγινε ευρύτερα γνωστή από ταινίες όπως οι «Τζέρι Μαγκουάιρ» και «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς»- πυροδότησε συζητήσεις μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων του περιοδικού Elle με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της εμφανώς «αλλοιωμένα».
 Πολλοί υποστηρίζουν πως η Ρενέ υποβλήθηκε σε, όχι και τόσο επιτυχημένες, πλαστικές, κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά, υποστηρίζοντας πως το αλλαγμένο πρόσωπό της οφείλεται στην… αγωνία που είχε για μία φίλη της!
«Έμενα με μια φίλη στο Λος Άντζελες και, έναν μήνα νωρίτερα, είχε διαγνωστεί με μια νευρολογική πάθηση, την αμυοτροφική πλάγια σκλήρυνση. Ο λόγος που πήγα στο event ήταν επειδή εκείνη ήθελε να πάω, ώστε να είναι μαζί μου στο κόκκινο χαλί και να αποδείξει στον εαυτό της ότι δεν είχε νικηθεί από την απαίσια αρρώστια. Αυτό είναι εκείνο που σκεφτόμουν εκείνη την ημέρα! Δεν σκεφτόμουν πώς θα φαίνομαι εγώ ή τι θα σκεφτεί ο κόσμος. Σκεφτόμουν τη φίλη μου», αναφέρει η ηθοποιός στο περιοδικό «American Way», στο οποίο… πάλι «αλλοιωμένη» εμφανίζεται!

 star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !