Eurovision 2017: Γιατι καθυστερεί η ανακοίνωση για την διοργανώτρια πόλη;

0
Ένα απίστευτο σήριαλ επικρατεί με την επιλογή της ουκρανικής πόλης που θα στεγάσει την Eurovision του 2017:
η ανακοίνωση έχει ήδη αναβληθεί τρεις φορές, με πληροφορίες να αναφέρουν πως γι’ αυτό ευθύνονται οι δήμαρχοι που «σφάζονται»!
Αρχικά, η ανακοίνωση της διοργανώτριας πόλης επρόκειτο να γίνει την 1η Αυγούστου, ωστόσο, μετατέθηκε για το τέλος του μήνα. Οι μέρες πέρασαν και η ανακοίνωση δεν έγινε, ενώ ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής δημόσιας τηλεόρασης γνωστοποίησε πως η πόλη θα γινόταν γνωστή την περασμένη εβδομάδα, κάτι που… πάλι δεν συνέβη.
Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αποδίδουν το θρίλερ σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και καβγάδες ανάμεσα στις τρεις υποψήφιες πόλεις, το Κίεβο, το Ντνίπρο και την Οδησσό, μιας και είναι πολλά τα λεφτά που θα φέρει ο διαγωνισμός.
Σύμφωνα με όσα γράφονται -τα οποία, ούτε επιβεβαιώνονται, ούτε διαψεύδονται, από επίσημα χείλη- το Ντνίπρο έχει ήδη αποκλειστεί και σε πλήρη εξέλιξη είναι ένα απίστευτο μπρα ντε φερ μεταξύ Κιέβου και Οδησσού. Κατά τα δημοσιεύματα, οι διοργανωτές επέλεξαν την Οδησσό, ωστόσο, ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας (στην οποία έγινε η Eurovision του 2005, με νικήτρια την Ελλάδα, με την Έλενα Παπαρίζου και το «My Number One», αλλά και η Eurovision Junior, το 2009 και το 2013), ασκεί πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου η πόλη του να πάρει το «χρίσμα», καθυστερώντας την ανακοίνωση!
Για την ιστορία, οι δύο ημιτελικοί της Eurovision του 2017 θα γίνουν στις 9 και 11 Μαΐου και ο τελικός στις 13 του ίδιου μήνα, ημερομηνίες που θα οριστικοποιηθούν (ή θα αλλάξουν), όταν ανακοινωθεί η διοργανώτρια πόλη.

 star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !