Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon

0


Η παρουσιάστρια με νέα ομάδα, εκτός από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη που έχει κρατήσει από την καθημερινή εκπομπή NaMaSte, και το Βασίλη Δρυμούση στο ρόλο του βοηθού αρχισυντάκτη και με μικρή παρουσία στον αέρα της εκπομπής, έρχεται για να μας «φτιάξει» τα Σαββατοκύριακα. 

Τη ζώνη τη γνωρίζει καλά, δεδομένης της πολυετούς και επιτυχημένης πορείας της στον Alpha, και όπως λέει σε ανθρώπους του κοντινού της περιβάλλοντος έρχεται για να… μείνει. 

Πριν λίγες ημέρες αποφασίστηκε και ο τίτλος της εκπομπής, μετά από πολλές προτάσεις και ιδέες που έπεσαν στο τραπέζι. 

«Επιτέλους Σαββατοκύριακο», είναι ο τίτλος που επικράτησε για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, 10:00-14:00, στο Epsilon. 

Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο θα απαρτίζεται από τους εξής: Χριστίνα Πολίτη, ΠαναγιώτηςΡαφαηλίδης, Μαρία Ένεζλη, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Μανίκας, Βασίλης Δρυμούσης. Προς αναζήτηση βρίσκονται για τη στήλη της μαγειρικής καθώς και για την αστρολογία (παρά το ότι δεν είναι σίγουρη η ένταξη των άστρων στην εκπομπή). Όπως όλα δείχνουν τη στήλη του στη ζαχαροπλαστική θα διατηρήσει ο foodie, Δημήτρης Μεργούπης, ιδιοκτήτης του Cap Cap. 

 Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου. Πιο πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα της εκπομπής είναι το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου αν και ο αρχικό προγραμματισμός ήταν για μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 17/09. 

Το τρέιλερ της εκπομπής θα γυριστεί την επόμενη εβδομάδα ενώ η Ναταλία Γερμανού όπως μας ενημέρωσε μέσω social media, φωτογραφήθηκε για τις αφίσες της εκπομπής πριν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές, από τα μαγικά χέρια του Γιώργου Καλφαμανώλη.


peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !