Βίαιη προσαγωγή του Μega στο άρθρο 99 και στην συνέχεια σε Καλογρίτσα ή Μαρινάκη

Την  βίαιη “προσαγωγή” του Mega στο άρθρο 99 σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου. Στην συνέχεια φιλοδοξεί να το παραδώσει σε έναν εκ των Καλογρίτσα-Μαρινάκη.

Ένα από τα πρώτα στελέχη του καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη πάντως θα είναι ο Σωτήρης Ξενάκης ο οποίος εγκαταλείπει το γραφείο τύπου της Προεδρίας της Δημοκρατίας και τις δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους που καλεί στο Προεδρικό Μέγαρο για την γιορτή της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, για το νέο εγχείρημα του Μαρινάκη στο χώρο των ΜΜΕ.

Η κυβέρνηση με τον τεμαχισμό του Mega και την παράδοσή του σε νέο ιδιοκτήτη φιλοφοξεί να ταίσει με επικοινωνιακό σανό τους ψηφοφόρους της.

Μόνο που καθώς η κόλαση των φόρων ορμάει σαν εφιάλτης στις ζωές των φτωχοποιημένων πολιτών δεν μπορεί να ανακοπεί επικοινωνιακά με τις κατσιαπλάδικες κυβερνητικές αλχημείες.

Η μόνη ελπίδα του Τσίπρα είναι το φιλικό προς την κυβέρνηση Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Σε διαφορετική περίπτωση η εικόνα του κυνηγημένου Μαδούρο θα στοιχειώνει τους εφιάλτες του Τσίπρα, ώσπου να γίνει πραγματικότητα.

ΠΗΓΗ: kourdistoportocali.com

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: