Όλα όσα έγιναν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας! Demy, Φουρέιρα, Παπαρίζου...

Unknown
0

Όλα όσα συνέβησαν στην πιο θετική ημέρα του χρόνου.
Ακόμη μία Ημέρα Θετικής Ενέργειας πέρασε στην ιστορία.

Για 11η συνεχή χρονιά η Amita Motion διοργάνωσε το πιο θετικό μουσικό event και με σύνθημα το “Όσο πιο δυνατά, τόσο πιο θετικά”, κατάφερε να δημιουργήσει μία υπέροχη ατμόσφαιρα και να αφήσει και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις.

Από τις πέντε το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο από κόσμο όλων των ηλικιών που ήθελαν να απολαύσουν δωρεάν τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής -και όχι μόνο- μουσικής. Το πλήθος ήταν κεφάτο και ο παλμός του, η κινητήριος δύναμη των καλλιτεχνών που ο ένας μετά τον άλλο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, τα ντουέτα ξεχωριστά και η εξέλιξη της βραδιάς απρόσμενη! Ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς για ακόμη μία χρονιά ήταν κοντά στο κοινό και του κρατούσε συντροφιά ανάμεσα στις εμφανίσεις των καλλιτεχνών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

O Dj και παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος ξεκίνησε το show χαρίζοντας θετικά vibes, ενώ λίγο μετά ο Θέμης Γεωργαντάς ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή.

Ο Dj Pitsi και η ανερχόμενη Animado πήραν σκυτάλη και μας χάρισαν το hit τους “Mi Amor”!


Έπειτα, στη σκηνή ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Φραντζής που ξεσήκωσε το κοινό με δικά του τραγούδια αλλά και διασκευές.


Ο Jimmy Gian σκόρπισε χαμόγελα στα πρόσωπα των αμέτρητων fans του και τραγούδησε το “Να γελάς”.


Ακολούθησε ακόμη ένα από τα μέλη των Boys and Noise, ο Άρης Μακρής. Το πρώτο του solo single “Στάσου” είχε ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμά του.


Ήταν η ώρα της Josephine, η sexy τραγουδίστρια λικνίστηκε στους ρυθμούς των hit της και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.


Τη ροκ πλευρά της Ημέρας Θετικής Ενέργειας μας υπενθύμισαν οι RadioAct. Το δημοφιλές συγκρότημα με frontman τον αγαπημένο των κοριτσιών, Γιάννη Χατζηγεωργίου, απέδειξε το πάθος του για τη μουσική και καταχειροκροτήθηκε.


Το παραλήρημα συνεχίστηκε με Βαγγέλη Κακουριώτη, Μύρωνα Στρατή, Αναστάσιο Ράμμο & ArVa , Στέλιο Λεγάκη και Demy, που έβαλε “φωτιά” στην ατμόσφαιρα και “ταρακούνησε” μικρούς και μεγάλους.


Ακολούθησαν OGE και Χάρις Σάββα, Rec και η καυτή Ελένη Φουρέιρα!


O Claydee επέστρεψε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας με μία συγκλονιστική εμφάνιση.
Και πλησιάζοντας στην κορύφωση της βραδιάς, η Έλενα Παπαρίζου έστησε “Fiesta” στη σκηνή, πραγματοποιώντας την τελευταία της συναυλία επί ελληνικού εδάφους για φέτος.


Και ο rapper MIKE ήταν εκεί! Ακολούθησαν οι Playmen! Το σπουδαίο δίδυμο των Djs κάλεσε επί σκηνής καλλιτέχνες όπως η Έλενα Παπαρίζου, η Demy και ο Χρήστος Μάστορας για να τραγουδήσουν τις συνεργασίες τους. Έπειτα το κοινό υποδέχθηκε τις Μέλισσες. Το συγκρότημα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι χάρισε συγκινητικές στιγμές ερμηνεύοντας τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα. Για το τέλος… το καλύτερο! Οι Νο1 Djs στον κόσμο, Dimitri Vegas και Like Mike, ήρθαν για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα και μίξαραν το Νο1 hit της βραδιάς, που δεν ήταν άλλο από τη θετική ενέργεια.

Η 11η Ημέρα Θετικής Ενέργειας είχε φθάσει στο τέλος της χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου!

tralala.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !