Ηθοποιός από το DADDY COOL δηλώνει:«Ευχαριστώ την Τίνα Καμπίτση που μου έδωσε έναν ρόλο ο οποίος αμέσως έγινε θέμα συζήτησης»

0

Η ηθοποιός,Νεφέλη Παπαδέρου, που υποδύεται στη σειρά, «Daddy Cool», μια μυστική πράκτορα, την Αγγέλα,μιλά για την εμπειρία της στο πλατό της σειράς.

 «Ευχαριστώ τη σεναριογράφο, Τίνα Καμπίτση, που μου έδωσε έναν ρόλο ο οποίος αμέσως έγινε θέμα συζήτησης για το τηλεοπτικό κοινό. Είμαι υπερήφανη που η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση έγινε αποδεκτή από τον κόσμο, καθώς μπήκα στη σειρά ύστερα από αλλεπάλληλες ακροάσεις. Από τις πρώτες μέρες προβολής με έπιαναν στον δρόμο οι τηλεθεατές και μου έλεγαν; "Μα δεν ντρέπεσαι που παράτησες το νεογέννητο μωρό σου στον άνδρα σου και εξαφανίστηκες;" Ένιωθα άσχημα και τους έλεγα: "Έχετε δίκιο, εγώ ως Νεφέλη δεν θα το έκανα ποτέ αυτό"», αναφέρει μιλώντας στην εφημερίδα,''Espresso'', και συμπληρώνει: «Ευτυχώς η ιστορία με δικαίωσε και η Αγγέλα αποδείχτηκε μυστική πράκτορας που την κάλεσε το καθήκον. Ωστόσο ,για μένα η σχέση της με τον Μάξιμο έχει χαλάσει. Η εμπιστοσύνη ανάμεσά τους έχει διαταραχτεί, αφού εκείνη θα συνεχίσει να τον παρατάει στα ξαφνικά για τη δουλειά της. Δεν κινδυνεύει να χάσει από καμία γυναίκα αντίζηλο τον άντρα της, αλλά από τις επιλογές της. Το τρίτο πρόσωπο εισβάλλει σε μια σχέση όταν υπάρχει κενό. Η ηρωίδα μου οφείλει να διεκδικήσει τον σύντροφό της».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !