Το Champions League επιστρέφει στην ΕΡΤ

0
Το Champions League, η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Ευρώπης, επιστρέφει στην ΕΡΤ με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «CHAMPIONS ΕΡΤ- PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένο τον Κώστα Τσάνα, θα δείτε αφιερώματα στις δύο ομάδες λίγο πριν από τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης.

Στις 21:45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr,  τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Σεβίλλη. Τον αγώνα περιγράφει ο Βασίλης Μπακόπουλος.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα από το Τορίνο, ακολουθεί η εκπομπή «CHAMPIONS EΡΤ – POST GAME», με στιγμιότυπα απ’ όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής. Επίσης, σε μαγνητοσκόπηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Μονακό. Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.
Η ΕΡΤ μεταφέρει και φέτος στις οθόνες σας τον παλμό του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !