Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καινούριου με αφορμή την πρεμιέρα της στο Epsilon με την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω".
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε όλους αυτούς που την βοήθησαν στην πορεία της καριέρας της αλλά και στα άτομα που δεν την βοήθησαν όσο θα έπρεπε.

«Θέλω να είναι μια πετυχημένη επαγγελματική χρονιά. Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω ως εδώ και δεν μου έχει χαριστεί τίποτα. Είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που με έχουν βοηθήσει. Ίσα ίσα, υπήρξαν άτομα που με χαντάκωσαν και εκεί που πήγα να ανέβω, με πέταξαν ακόμα πιο κάτω. Λίγοι είναι οι τηλεκριτικοί που εκτιμώ. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι κατευθυνόμενοι από τα ίδια τα κανάλια. Μου έχει τύχει σε σταθμό που εργαζόμουν να υπάρχουν δοσμένες αρνητικές κριτικές για μένα, γιατί υπήρχε ένας άνθρωπος που με αντιπαθούσε. Πέρα όμως από τα επαγγελματικά, επιθυμώ και προσωπική ευτυχία. Ο έρωτας είναι καλοδεχούμενος κι αν έρθει είμαι έτοιμη να τον ζήσω στο έπακρο. Είμαι έτοιμη να ξαναερωτετώ.», αναφέρει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]