Ο Μάριος Ιορδάνου για τον ρόλο του στις ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:«Ο ρόλος μου είναι εξαιρετικά καλογραμμένος,μου ταιριάζει...»

0

Ο Μάριος Ιορδάνου συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ,''Προδοσίες'',που έκανε πρεμιέρα χθες.Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε ,μέσα σε άλλα,για το σίριαλ αλλά και τον Στράτο Μαρκίδη...


Είναι η πρώτη φορά που δουλεύετε στην Κύπρο... 

''Είναι η πρώτη φορά, αλλά είναι κάτι που ήθελα. Με τον Στράτο Μαρκίδη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια κι έχουμε κάνει μαζί εξαιρετικές σειρές, όπως «Η καρδιά ενός αγγέλου», «Η εξαφάνιση». «Χωρίς όρια» και Ιατρικό απόρρητο». Ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι που θα μπορούσα να υποστηρίξω, γιατί πια ζω από το θέατρο και ζω και πολύ καλά. Την τηλεόραση δεν την κάνω για τα λεφτά, θέλω με ό,τι κάνω να περνάω καλά. Ο ρόλος μου είναι εξαιρετικά καλογραμμένος, μου ταιριάζει, και, βέβαια, θεωρώ τους Κυπρίους ,αδελφούς μας. Θέλω να πάω στην Κύπρο και με τις παραστάσεις μου και σ' αυτό βοηθάει μια σειρά υψηλού επιπέδου όπως είναι αυτή''.

Τι άνθρωπος είναι ο Παύλος Μαρτίνος; 

''Είναι ένας δυναμικός δημοσιογράφος, δουλεύει σε κανάλι και κάποια στιγμή θα τα βάλει με τη ρωσική μαφία. Είναι «killer» στη δουλειά του, αλλά όταν γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, λυγίζει και παραδίδεται. Είναι ένας τύπος ρομαντικός, άλλης εποχής, που έχει αδυναμία στην ποίηση, τη μουσική και τη λογοτεχνία. Στα πρώτα επεισόδια κάνει μια έρευνα στο νοσοκομείο όπου εργάζεται η Μυρτώ κι έτσι γνωρίζονται''.

Τι το ιδιαίτερο βρίσκει στη Μυρτώ; 

''Στην ουσία, είναι ένας χαρακτήρας που είχε πάρει τη ζωή του λάθος· κάποια στιγμή μπαίνει σ' αυτήν η Μυρτώ και ανατρέπει τα πάντα. Μέσα από αυτή βρίσκει τον εαυτό του ή -ακόμη καλύτερα- τον επινοεί. Για πρώτη φορά έρχεται αντιμέτωπος με τον έρωτα''.

Θα τη διεκδικήσει, παρότι μαθαίνει ότι είναι παντρεμένη... 

''Ο Παύλος είναι δυναμικός κι έχει μάθει να διεκδικεί. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του, οπότε θα διεκδικήσει τη Μυρτώ''.

Η σχέση του με τη Ρενιέρη ποια είναι; 

''Είναι συνάδελφοι στο κανάλι κι έχουν μια περίεργη σχέση. Υπάρχει ανταγωνισμός και κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις που θα τους φέρουν αντιμέτωπους''.

7 Μέρες TV


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !