Μαρία Ηλιάκη:«Από την ώρα που τελείωσε το ''Δέστε τους'',ο κόσμος ρωτούσε πότε θα συνεργαστώ ξανά με τον Νίκο»


Για τη συνεργασία της με τον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά,και  για τη δυνατή σχέση που έχουν μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό,7 ΜΕΡΕΣ TV, η Μαρία Ηλιάκη.

«Ναι, σίγουρα. Με τον Νίκο υπάρχει μια αποδεδειγμένη χημεία κι αισθανόμαστε και οι δύο πιο σίγουροι ο ένας με τον άλλο. Γνωριζόμαστε και υπάρχει μια φιλία στη μέση, πέρα από μια καλή συνεργασία. Από την ώρα που τελείωσε το ''Δέστε τους'', ο κόσμος με ρωτούσε πότε θα συνεργαστώ ξανά με τον Νίκο, οπότε όλα αυτά μέτρησαν για να ξανακάνουμε κάτι μαζί».

Εν συνεχεία,λέει:«Έχουμε περάσει πολλά μαζί, ωστόσο, δεν είμαστε δύο κολλητοί οι οποίοι βλέπονται από το πρωί ως το βράδυ. Κι αυτό είναι κάτι που το επιδιώκουμε. Επειδή βρισκόμαστε κάθε μέρα στη δουλειά, δεν θέλουμε να βρισκόμαστε κι εκτός δουλειάς, για να μη βαριόμαστε ο ένας τον άλλο. Παρ' όλα αυτά, στα δύσκολα είναι ένας άνθρωπος που θα τον πάρω κι αυτός θα πάρει εμένα, αλλά δεν είμαστε αυτοκόλλητοι. Αυτή είναι η διαφορά μας».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: