Χριστίνα Πολίτη: Ο ρόλος της Άννας Βίσση στη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού

Τα τελευταία χρόνια η Χριστίνα Πολίτη μαζί με το μικρότερο γιο της, τον Άλεξ, μένουν στην Πλάκα. Αγαπά το Κέντρο γιατί της αρέσει ο παλμός της πόλης και θέλει να μπορεί να βρεθεί σε λίγα λεπτά ‒χωρίς καν να μπει σε αυτοκίνητο‒ εκεί που χτυπά η καρδιά της Αθήνας. Κάπως έτσι ξεκίνησε, άλλωστε, δυο δεκαετίες πριν την καριέρα της στα media όταν, πέρα από τα κείμενα που έγραφε, έγινε ο insider που παρατηρούσε, κατέγραφε και φωτογράφιζε όσα άλλαζαν στις νύχτες της πόλης.

Συναντιόμαστε στο Zonars, όπου ήρθε από το σπίτι της περπατώντας, με εκείνη να νιώθει λίγο σαν να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της, αφού εκεί κανονίζει πολλά από τα ραντεβού της. Παραγγέλνει σκέτο εσπρέσο γιατί από Δευτέρα ξεκίνησε μια δίαιτα-εξπρές για να χάσει 4-5 κιλά μέχρι την πρεμιέρα του Επιτέλους Σαββατοκύριακο στο Epsilon, όπου θα τη δούμε στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Μου δείχνει γελώντας τις σημειώσεις με το πρόγραμμα διατροφής της, που αποτελείται κυρίως από κοτόπουλο, αγγούρι και χυμό πορτοκάλι και βάζουμε στοίχημα πως σε μια βδομάδα θα μπαίνει σε ένα νούμερο μικρότερο τζιν ‒ όταν αποφασίσει κάτι η Χριστίνα, είναι στρατιώτης. Για όσο το αποφασίσει εκείνη, βέβαια, γιατί δεν μπορεί και να καταπιέζεται.

Ξέρω πως δεν είναι η πρώτη φορά που συζητά να συνεργαστεί με τη Ναταλία Γερμανού, αλλά αυτή τη φορά… ο κύβος ερρίφθη. «Η Ναταλία ήθελε εδώ και καιρό να δουλέψουμε μαζί και το ήθελα και γω. Αλλά ήταν τέτοιες οι συγκυρίες, που δεν προέκυπτε. Γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε μια αμοιβαία συμπάθεια και στο παρελθόν έχουμε κάνει πολλή παρέα. Πάντα της έκανα παρατηρήσεις για τα γκομενικά της και γελούσαμε! Πάντα λέω πως οι εκπομπές στην τηλεόραση πάνε καλά όταν γίνονται από παρέες. Από την άλλη, βέβαια, έλεγα πως δεν θέλω να ξανακάνω τηλεόραση! Όμως με πήρε τηλέφωνο η Ναταλία με αυτή τη γλυκιά της φωνή, με μια παρεΐστικη διάθεση… Ψήθηκα. Ξέρεις, η Ναταλία δεν είναι ένα τυχαίο κορίτσι. Μπορεί να είσαι με πολύ κόσμο φίλος στην τηλεόραση, αλλά να απευθύνεσαι σε διαφορετικό κοινό. Με τη Ναταλία πιστεύω πως έχουμε κοντινό κοινό. Το βλέπω και από τα social media». Αναρωτιέμαι ΑΝ έπαιξε ρόλο και η Άννα Βίσση, επιστήθια φίλη της Χριστίνας και κουμπάρα της Ναταλίας. «Η αλήθεια είναι πως η Άννα πάντα έλεγε “θα ήθελα να σας δω μαζί, με τη Ναταλία θα ταιριάζετε”». Και να που ήρθε η στιγμή, σε μια περίεργη βέβαια εποχή, με επικείμενες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. «Φυσικά και είχα ενδοιασμούς με όλο αυτό που γίνεται με τις άδειες και τα κανάλια, αλλά ας κάνουμε ένα ξεκίνημα και βλέπουμε πού θα πάει».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: