Δυσαρεστημένη η Όλγα Γεροβασίλη από το πρόγραμμα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών: Προτίμησαν να παίξουν εκπομπές μαγειρικής σε επανάληψη.

Αιχμές κατά των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών για την κάλυψη της Συνόδου Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη το βράδυ της Παρασκευής.

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης. Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών», τόνισε η κ.Γεροβασίλη και πρόσθεσε «Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής».

 star.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Και καλά έκαναν. Με τόσο πόλεμο που δέχονται εύχομαι να μη δείξουν ούτε την ομιλία Τσίπρα από Θεσσαλονίκη.