Χρήστος Φερεντίνος: «Στον ΑΙΡΗΑ έχουμε μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες και ομάδες»

0

Ο Χρήστος Φερεντίνος φέτος θα παρουσιάσει ξανά ένα απο τα τηλεπαιχνίδια  που έκαναν μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος για το Deal που φέτος θα το βλέπουμε μέσα απο την συχνότητα του Alpha. Ο παρουσιαστής μίλησε στο 7 μέρες TV για τον Alpha και τα τηλεπαιχνίδια. 

 Τα παιχνίδια, πάντως, επιστρέφουν δυναμικά στην τηλεόραση. Στα χρόνια της κρίσης ο Alpha έβαλε ξανά ένα τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμα. 

Έχω περάσει από πολλά κανάλια και έχω να πω ότι στον ΑΙΡΗΑ έχουμε μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες και ομάδες. Είναι ένα κανάλι που κατάφερε σε δύσκολες εποχές να στήσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και να είναι πρώτο. Και το ξαναλέω, θα είναι πολύ άδικο να δούμε κανάλια να χάνονται, γι' αυτό είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί μια λύση πιο δίκαιη από το διαγωνισμό. 

Παίζει ρόλο στην επιτυχία ότι το ίδιο το κοινό έστρεψε ξανά την προσοχή του στα τηλεπαιχνίδια; 

Το κοινό πάντα ήθελε να βλέπει τηλεπαιχνίδια, αρκεί να υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν σταματήσει ποτέ να υπάρχουν στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Μερικά, μάλιστα, είναι για πάρα πολλά χρόνια στον αέρα, όπως το «Άκου τι είπαν», ο «Εκατομμυριούχος» και το «deal», που δεν έχουν σταματήσει, γιατί το κοινό τα αγαπάει. Βέβαια, στην Ελλάδα είναι λίγο διαφορετικές οι συνθήκες και το πώς φθείρεται γρήγορα ή το πώς φθείρουν ένα προϊόν -κι αυτό είναι μια άλλη ιστορία-, αλλά είναι λογικό να υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για ένα παιχνίδι. Το «Deal» είναι αγαπημένο, γιατί είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις, να παίξεις, να έρθεις κοντά στον παίκτη μέσα από μια σύνθετη διαδικασία και, όταν το αποτέλεσμα είναι καλό, η χαρά είναι απερίγραπτη για όλους. Γενικότερα, είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην τύχη και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !