Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Μπρούσκο αποκαλύπτεται η συγκλονιστική εξέλιξη

0
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Μπρούσκο έχει ξεκινήσει. Η σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού για άλλη μια φορά.
Ο Πάτροκλος μετά από ένα περιστατικό με την Χρυσάνθη αποφασίζει να εξαφανιστεί.
Στο τελευταίο επείσόδιο του προηγούμενου κύκλου είδαμε τον Πάτροκλο, θολωμένο από θυμό, να προσπαθεί να σκοτώσει τη Χρυσάνθη πνίγοντας τη στην μπανιέρα του σπιτιού του, μόλις άκουσε από τα χείλη της πως θα τον παρατήσει για να μείνει με τον Παύλο Γιαννακάκη. Στη συνέχεια λοιπόν της σειράς, η γυναίκα θα περάσει δραματικά λεπτά στα χέρια του γιου της. Ευτυχώς, όμως, για εκείνη, το μαρτύριο της λαμβάνει τέλος, όταν η Δήμητρα κάνει απροσδόκητα την εμφάνιση της. Η κοπέλα, βλέποντας την πόρτα του σπιτιού ξεκλείδωτη, μπαίνει μέσα. Αμέσως αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Κατόπιν περπατά προς το μπάνιο, όπου βλέπει τον Πάτροκλο να επιχειρεί να δολοφονήσει την ίδια του τη μητέρα. Μετά το πρώτο σοκ, χωρίς να χάσει χρόνο, αφού τον χτυπά, καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει. Στο μεταξύ, η Χρυσάνθη βρίσκεται σε κατάσταση πανικού προσπαθώντας να ανασάνει, ενώ ο παρ' ολίγον φονιάς συνειδητοποιεί πως η κατάσταση έχει πια ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς τα «μέτωπα» που έχει ανοίξει είναι πολλά: Το γεγονός πως, μοιραία πια, ακόμη, και η μητέρα του, που ήταν πάντα δίπλα του, δεν θέλει να τον βλέπει, η κακή σχέση που έχει με τον Διαμαντή και ο αδίστακτος τοκογλύφος, ο οποίος κάθε ημέρα που περνά τον πιέζει ολοένα και περισσότερο, προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα που δανείστηκε, τον οδηγούν σε απόγνωση. Από την άλλη, και ο δεσμός του με τη Δήμητρα τον έχει φέρει σε οριακό σημείο, αφού, εκτός από την Αλεξάνδρα, τους είδε να φιλιούνται και ο Αχιλλέας, με τον οποίο πιάστηκαν στα χέρια.  Ο νεαρός ξέρει πώς, εάν αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση του, θα χάσει για πάντα και τον αδελφό του και η οικογένεια της Δήμητρας θα διαλυθεί.
Σύμφωνα με το Mytv, την ίδια στιγμή, εκκρεμεί η δίκη για την απαγωγή της Μελίνας, μετά την έφεση που έγινε για το αποτέλεσμα της πρώτης δίκης. Στο μεταξύ, και ο Σήφης έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κλείσει τον Πάτροκλο στη φυλακή, για την ανάμειξη του στην απαγωγή της Μελίνας, αλλά και γιατί είναι σίγουρος πως εκείνος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ίδιου και του Αχιλλέα, όταν ένα αυτοκίνητο εμβόλισε το δικό τους και βρέθηκαν στη θάλασσα. Ο δε Πάτροκλος πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και, καθώς όλα και όλοι είναι εναντίον του, αποφασίζει να φύγει για να γλιτώσει τη σύλληψη αλλά και το μένος του τοκογλύφου, ο οποίος τον απειλεί καθημερινά. Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειώσουμε πως ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, που υποδύεται τον Πάτροκλο, δεν θα αποχωρήσει από τη σειρά, αλλά θα λείψει για κάποια επεισόδια. Ο ρόλος που θα επιστρέψει στο Μπρούσκο για να προκαλέσει και άλλες ανατροπές. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !