Αποχώρηση βόμβα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού


Με αποχωρήσεις και αναζητήσεις μπήκε η εβδομάδα στο Epsilon όσον αφορά στη νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, το Σαββατοκύριακο. 

Σύμφωνα με το Peoplegreece, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Αγγελική Γιαννακοπούλου, ενημέρωσε, την Παρασκευή το βράδυ, τους ιθύνοντες του καναλιού πως αποχωρεί. 

Η έμπειρη δημοσιογράφος η οποία προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά στο Mega, λόγω των εξελίξεων, φοβάται να επενδύσει σε ένα κανάλι με αβέβαιο τηλεοπτικό μέλλον. 

Την ίδια απόφαση πήρε και ένας εκ των τριών δημοσιογράφων που η Αγγελική πήρε μαζί της στο Epsilon, ο Κωνσταντίνος Αρκάς. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει ακόμα ένα πρόσωπο που σκέφτεται να αποχωρήσει από την εκπομπή, χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η απόφασή του. 

Να σημειώσουμε εδώ πως η Αγγελική Γιαννακοπούλου είχε μιλήσει και με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την αρχισυνταξία εκπομπής και τελικά επέλεξε να βρεθεί στο Epsilon και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. 

Μέχρι στιγμής πάντως η δημοσιογράφος δεν έχει κλείσει σε κάποιο άλλο κανάλι και η Ναταλία Γερμανού είναι στην εύρεση τόσο αρχισυντάκτη όσο και σκηνοθέτη. 

 Η προγραμματισμένη πρεμιέρα για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το Σαββατοκύριακο είναι για το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στο Epsilon.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΑχιλλεαςΧ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: